-

Originally Posted by
titanic
Bence proje olmayacak en azından patron yapmayacak.kottan çıkıp arsayı satacak
Proje olmasa bile diyelim şirketi satacak. O halde bile düşük fiyatlanmış bir piyasa değeri alacak kişinin işine gelir.
-
En güzeli proje olursa hissemiz yetiyorsa versinler daire dukkan ne olacaksa kafamız rahat olsun.
-
Mutluyu aküyü satmadan önce de söz de üretime ara vermişlerdi 2 taban olmuştu yanlış hatırlamıyorsam sonra 1 ay içinde mutlu yabancılara satıldı haberi gelmişti.
Kesin yine o tarz bir şeyler olabilir . Geçmişleri sabıkalı bu konuda çok ketumlar.
Bursa arazisi için 1 yıl bir kuruma yetki verdiler sonra süre bitince 1 2 ay içinde arazi de satıldı hatiarsaniz.
-
Piyasa fiyatı şu an düşük ama böyle kalmıyacak.adamın kafasında ne var bilemem.bence yüzde 98i bulduğu an kağıdı nerelere getirecek...Allah bilir geçenlerde bunu yazmıştım.bir birlik oluşturabilirmiyiz diye kimse ilgilenmedi
-
% 98 i bulması pek mümkün değil. Bunun için dışarıda 140.000 lot kalması lazım.
-
Plânlar aski dan insin en kısa sürede gyo dönüşüm için bir çalışma yapmaları lazım vergisel avantaj için o zaman görürüm patronu spegi .
-
Bende onu diyorum.birlik yaparsak.bir güven ortamı oluşturursak herkesin portföyünde ne var haberimiz olur .patrona o fırsatı vermeyiz.ve pazarlık yaparız .bilemiyorum..İnşalah olur ben 8 senedir bekliyorum
-
Adam burada yazılanları okuyor. Daha da hırslanıp aşağı basıyor.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri