Merak etme bugunde sirketi aradim nerimana sektirdim. Bu kadar adilik olmaz. Dilerim ki basur olur s.cmaz insallah patron ve ac kopek tahtaciSM-N935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merak etme bugunde sirketi aradim nerimana sektirdim. Bu kadar adilik olmaz. Dilerim ki basur olur s.cmaz insallah patron ve ac kopek tahtaciSM-N935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhabalar. Yýllarca bu forumda takýldýk. Ben patron veya spek iyi niyetli deðil. Her yüzde 10 artýþta biraz sayarsak gider deðilse ayný yere gelip duracak vs vs dedim ,tabii 3 haneli hedefler hep verildi, potansiyeli vardi çünkü. Neyse ismi galiba muratli mi neydi onunla çok tartýþýlmýþtýk.Hakaretler etmiþti vs ben de cevap verdim diye yasak yemiþtim.(tek sevmediðim tip oydu) Yine 40-50 hareketi yapýp dönmüþ. Yýllarca beklemiþti beni. Neyse burdan ayrýldýk baþka yerde de çarpýldk,kaderimiz buymuþ. Hisse ne zaman dönerse dönsün size bol þanslar, hakkýnýzý helal edin,varsa benimki helal olsun.her þeyi fazlasýyla hakettiniz. Eski nikim chaylakk... Hoþçakalýn
Saygýdeðer ve çok karekterli patron ve spiiik ayný filmme devam et kendi alýþlarýna ver kendi satýþlarýný al sayende aracý kurumlar köþe oldu bir ara rabot bile tuttun çok fazla iyi komisyon veriyorsun patinaj çekmeye devam et yatýrým tavsiyesi deðildir
Þu anda ne kötü 35 olmalýydýk. Bütün hisseler toparlanma derdinde, bizimki hala ne kadar basarýmýn hesabýnda. Allah sizi bildiði gibi yapsýn....
BLA-L09 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bu ay meclis toplantýsý yapýlabilecek mi? Bilen var mý?
BLA-L09 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Ben biraz maliyet yapim...
ATU-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri