Tam planlar bitmiþti ki eczacý ben bu plan dýþýnda kalmak istiyorum diyerek bir kaç inþaat firmasý ile ortaklýk kurmasý sonucu olayý sil baþtan yaptý. Yine tam planlar bitmiþti ki belediye de hazýrdý, eczacý ani bir kararla terar plana dahil olmak istediðini söyleyince tekrar sil baþtan oldu bildiðim kadarýyla. Süreçte uzadýkça uzuyor bunlarýn yüzünden.
Ýsteseler parsel parsel imar çýkar ancak bunu yapmýyorlar bence sebebi de arsa sahiplerinin kafalarýna göre takýlmamasý için.Toplu bir bölgesel pazarlýk olmasý bence iþin uzamasýna neden olan bir baþka faktör olabilir.Nerde çokluk orda b.... kolay deðil herkesin gönlünü yapmak. Bence yerli sermaye ile bu hava da bu bölgenin dönüþümü çok uzun zaman alýr ve rantabl olmayacaktýr orta vadede.Bunun yerine ülkemizin bu pandemi sonrasýnda, saðlýk üssü olmasý konusunda çalýþmalar var.Ýstanbul için de merkez de lokasyon olarak ta en iyi yerde böyle bir arsa stoðu bulmak neredeyse imkansýz. Kompleks bir plan yapýlarak bu bölge deðerlendirilebilir, hem devlet hem de bölge de arsasý bulunan patronlar bu iþten karlý çýkar. Bekleyip göreceðiz artýk neden bu kadar kastýklarýný, sýradan bir imar planý ilaný olmayacaktýr benim fikrim. Bunlar tamamen kendi düþüncelerim olup asla ytd..

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri