is yatirim tahtanin icine etmese bari
is yatirim tahtanin icine etmese bari
Farzý misal yarýn beklediðimiz gibi imar komisyonu raporu doðrultusunda meclis onayladý ve ibb ye aþký onayý için yolladý burada geçecek süre aðustos ayý tatil olacak mi olmayacak mý ile beraber ve akabinde askýya çýkmasýyla malum aski 1 ay süreyle ilana çýkýyor kabaca en iyimser tahmin eylül gibi bu iþin sonuca ulaþmasý muhtemelen o zaman dilimine kadar beklemektense satmayý ve baþka yerlerde pozisyon açýp kâr yazmayý denemek isteyecek bir grup zümre illaki çýkacaktýr diye tahmin ediyorum. Bizim tahtacý da bunu 2 sekil de kullanabilir ya eyvallah der ve onlarýn çýkýþý için bir düzeltme yapar dökülmeleri için bekler. Yada kýsa zaman içinde sataný alaný umursamaz ve yoluna devam eder sonuç olarak yillarin imar beklentisi. Benim görebildiðim 2 ayrý senaryo mevcut. Herkes kendi riskini pozisyonunu kendi yönetsin ben dahil kimseye kulak vermeyin yok twitci yok forumcu bu saatten sonra fazla da takýlmayýn. Herkes kendi doðrusunu yapsýn. Bol kazançlar saðlýklý neþeli günler dilerim.
90 civarý dolar bazýnda kurtarýyorum. Þimdiden ne satmasý...
BLA-L09 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
tahtada bugun resmen yabanci kurumlar cirit atiyor...artik kapali giþe olna vakti geldi
Kent gýda Tüpraþ’ýn borsa deðerini yakalamýþ!!!!
Herkes ucuz hikayesi olan hisse arýyor borsa da...
Kartal’da imar sürecinde 70 dönüm tarla kulaða nasýl geliyor???
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tavan kapatýrSA, sonrasýný yarýn düþünürüz!![]()
Yer Ýmleri