Bende sürekli söylediðim sözü aklýmdan geçiriyorum
“Mýzrak çuvala sýðmýyor artýk”
Ok yaydan çýktý artýk.Ya öyle ya böyle gerçeklerle yüzleþme zamaný geldi eyyyyyy turgg sahipleri....Yarýn ola hayrola...Önümüzdeki günlerde Artýk üç haneler çok uzak deðil......
https://meskenofis.sahibinden.com/em...ng=address_asc
Bütün ilanlarý Ýzmir. Bir tek bu ilaný Ýstanbul. Telefonu da Ýzmir telefonu: 0 (232) 376 30 55
Yav, yapýyonuz bari kýlýfýna uydurun. Bu ne böyle.![]()
Gk mesajýnda özellikle belirtmiþler bizim dýþýmýzda ki herhangi bir yerden haberlere itimat etmeyin diye. 155 milyon $verecek adam sahibinden mi arsa arar.
oyun icinde oyun, tuzak icinde tuzak...nasil bir yere kapak acmisiz, Allah sonumuzu hayretsin...
https://www.meskenofis.com
Ýzmir merkezli bir gayrimenkul þirketi, 15 yýldýr sektördeymiþ. Pahalý projeleri pazarlýyor gibi. Avukatlarý Ýstanbulda. Dediðim gibi bu ilandaki konum, resim yanlýþ deðilse, ki açýklamayla resim uyuþuyor gibi, adamlar isimlerini niye lekelesin? Fason bir ilan deðil bu. Ama herþeyi beklemek ve temkinli olmak þart...
BLA-L09 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Ýlaný ilk gördüðümde fake bir ilan olarak düþünmüþtüm ve çok onemsememistim fakat Ýlaný veren emlak firmasý sanýrým sektörde faaliyet gösteren bir firma. Eðer ilan bizim arsaya aitse ve sirket de bunu teyid ederse bence olumlu olacaktýr. Sonuçta istenilen para þirketin suanki piyasa deðerinin 2 katýndan fazla bir rakam. Buda muhtemelen fiyatlara yansýyacaktýr ve minimum hedef fiyat da belirlenmiþ demektir. Hatta iyimser düþündüðümde ve patronun iyi niyetli olabilecegini varsaydigimda arsanin satilarak sermayeye katýlmasý sonrasýnda bedelsiz sermaye artýþý bile söz konusu olabilir. Bunlar tabiki iyi senaryolar fakat oncelikle patronun iyi niyetli ve þeffaf olmasý gerekiyor. Bunca yýl bekledikten sonrada buna inanmak açýkçasý benim açýmdan zor gibi gorunuyor. Insallah yaniliyorumdur.
Yatýrým tavsiyesi degildir. Yazdýklarým sadece beni baðlar.
SM-G965F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri