Ama adam da göndermiþlerdi.
Çok mücadele verdiydi herif
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ama adam da göndermiþlerdi.
Çok mücadele verdiydi herif
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Bin türlü dalavere çevirdiler elimizdekileri ucuza kapatmak için ancak arazinin ederini bilip bekleyenleri yýldýramadýlar.
Þu an 592 mly piyasa deðeri anca oldu. Gerçek deðere kadar yola devam...
Hacim rekoru kýrýldý mý bugün þimdi
12 bin satýcý var.
Pasif alýcý tarafýna yazmýyorlar fazla.
Tavandan týrtýklýyorlar þimdilik.
Son düzenleme : þahna; 31-08-2020 saat: 17:11.
Arsanýn gerçek deðeri tahminim 1 Milyar Tl nin uzerindedir diye düþünüyorum. Proje ile birlikte bu rakam dahada yukarý çýkabilir. Yýllardýr (7 yýldýr maldayým) bizim gibi yatirimcilari bezdirip elimizdekileri üç kuruþa almaya çalýþtýlar. Imar fiyatlamasi, dolardaki artýþýda düþündüðümüzde bu fiyatlarla kârdayýz diyebilirmiyim bilmiyorum. Bu fiyatlara gelinceye kadar yeterince mal toplayabildiyseler ve kalaný da istiyorlarsa fiyatý daha yukarý taþýmalarý gerek diye düþünüyorum. Forumdan da anlaþýlacaðý üzere paydaþlar hakkettiði fiyatlara yaklaþtýkça ellerindekini vermeye baþladýlar. Benim gibi kalanlarinda elindekileri gercekten almaya niyetlilerse fiyatý daha yukarý taþýmalarý gerek. Ozaman bizde düþünürüz satýp satmamayi. Ona göre hesaplarýný yaparlar sanýrým.
Yazdýklarým sadece beni baðlar. Kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir.SM-G965F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri