hissemiz dillenmeye baþlamýþ sanki. bu hafta toplantýdan karar çýksa ,millet atlamaya hazýr gibi![]()
hissemiz dillenmeye baþlamýþ sanki. bu hafta toplantýdan karar çýksa ,millet atlamaya hazýr gibi![]()
Borsada bilgisiz bir yatýrýmcýyým.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulaðým delik deðildir. Kimse benim yazdýklarýmdan etkilenip iþlem yapmasýn.(eski nickim : hallederiz )
Meclis karar günü sabahý tavan bu ilk kez oluyor, hayýrlýsý
Hayýrlýsý ya büyük bir oyun var, ya da büyük bir haber geliþme.. imar olmasýný umuyorum.. ha olmadý bir sonraki toplantý veya sonrakinde veya bir diðerinde kesin olacak bunu biliyoruz kesin.... bu imar çýkacak ve bu bölge Ýstanbul’un marinasýyla avmsiyle yollarý parklarý millet bahçesiyle en modern semti olacak...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yarým saat 300 k hacim bu da ilk. Bubdan önce karar haftasýndan bir veya iki hafta önce kararý bilmedikleri 🙂 için hareketi yaparlar karar haftasý hareket olmazdý bunlar öncü sarsýntýlar sanýrým, deprem yaklaþýyor....
Benim tahminimde kararýn bir sonraki oturuma býrakýlacaðý yönünde, olmadý bir sonraki ay, ne farkeder, son birkaç ay her seferinde zirve tazeliyoruz, günlükçü deðiliz, bunca yýl alehimize iþleyen zaman lehimize döndü,
Yeni yýla guzel baslangic. Hadi bakalin hayýrlýsý
SM-G950F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Borsada bilgisiz bir yatýrýmcýyým.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulaðým delik deðildir. Kimse benim yazdýklarýmdan etkilenip iþlem yapmasýn.(eski nickim : hallederiz )
Önce ki bahane tüm bölgeler tamamlanmadý yönündeydi. Þimdi tüm bölgeler hazýr. Çýkmamasý adýna baþka bir bahane bulabilirler mi?
BLA-L09 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri