Alıntı Originally Posted by Gazmanbaba Yazıyı Oku
Daha açık ve net ol. Ben çok net yazdım. 25 yıldır bu bist denen yerde olan çok fazla kişi yoktur. Yazdiklarim ortada daha ne dememi bekliyorsun. Yasal mevzuat ortada . Onu geçtim beni takip eden herkes zaten neyi savunduğumu biliyor daha başka ne diyebilirim. Fiyatı hesaplaması en kolay olan şirket kartalda tarlası var araziye dönüşmek üzere ve kasada bursa arazisinden satışından kalan nakit para var . Bunların üzerine ne yorum yapabilirim. Bazı telegram twitter gruplarında yazanlar gibi mi davranış sergilemeli. Ben bugüne kadar doğru bildiğimi yazdım başka bir şey de yazmadım. Bugünde artık kendime göre doğru olan yazmamak onu yapıyorum. Herkes bu saatten sonra kendi riskini yönetecek ve kendi kararlarını uygulayacak. Her yiğidin yoğurt yemesi farklıymış.

Son olarak tüm gerçek yatırımcılar hak ettikleri kadar kazansın.

Allah sağlıklı sıhhatli ve helal kazançlar nasip etsin.
Ben de gayet net yazdım, yanlış anlama. Dünle bugün arasındaki fark nedir? Hissede sadece rakam değişti. Yazılarınız hep imarın hisseye katacakları adınaydı. O zaman da imar çıkmamıştı ve hala da çıkmış değil. Ne değişti de yazmayı bıraktınız? onu anlayamadım o kadar. Sizin fikirlerinize hep değer verdik. Şimdi de burada olmanızı arzu ederdim. Hepsi bu. Şunda haklısınız herkes kendi hesabını yapmalı, yapıyor da.

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi