Originally Posted by
Maydonozcu Kamil
Hepiniz böyleyseniz iþiniz çok zor. Allah yardýmcýnýz olsun. Bol kazançlar üstadým.
biz hepimiz böyleyiz
þaka bi yana hocam üstad müstad deðilim. kendi çapýnda bir ky yim. þunu caný gönülden söylüyorum ki; bilgi-tecrübe olarak da ekstre olarak da benden çok daha üstad olduðunuzu düþünüyorum.
burada hiç kimse piyasa düþmez demiyor, piyasa düþerse turgg düþmez demiyor. mesela kendi adýma turgg harici hissem olsa ; geçen hafta çoðunu çýkmýþ olurdum.daha önce de söyledim bu görüþümü. bu da düþebilir. burda hepimiz bunu biliyoruz,neler gördük bu hissede. ama orsa olayý biraz emniyet kemeri benim gözümde (tabii bi miktar düþüþ riskini göze alarak )
ama imar geçer mi ,arsa veya þirket toptan satýlýr mý , proje gelir mi vsvs? hiçbirini bilmiyorum, sadece kendi çapýmda analiz yapýp beklemeyi seçiyorum bi süre daha.tekrar edeyim her ne kadar beklemeyi seçiyorum desem de ; ekran karþýsýnda saðlýksýz karar verip bi anda sata da bilirim. ekran ilüzyonunu siz benden daha iyi bilirsiniz.
ama size þunu sorayým ;mesela þirket toptan satýldý ve bir çaðrý fiyatý oluþtu diyelim deðerleme sonuçlarýnda ? borsa 100 bin altýna bile inse o çaðrý fiyatýndan aþaðý görür mü bu hisse ?
Borsada bilgisiz bir yatýrýmcýyým.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulaðým delik deðildir. Kimse benim yazdýklarýmdan etkilenip iþlem yapmasýn.(eski nickim : hallederiz )
Yer Ýmleri