Bu aþamada artýk geri dönüþü olacak bir þey yok. Bir aksilik çýkmayacak planla ilgili. Bir kaç aya zaten sonuçlanacak. Yani bu bölgede boþ olan arsalarla ilgili pazarlýklar ve planlamalar, anlaþmalar proje fikirleri yapýlabilir aþamada artýk. Birileri harekete geçmeye baþlamýþtýr bile. Tek engel ekonomik krizin derinleþmesi. Bu da uzak ihtimal deðil. Yani bizim durumumuzdan kaynaklanacak pek bir engel kalmadý. Bugün hazýrlýklar baþlasa projedir finansmandýr zaten 1 yýlý bulur bir inþaatýn baþlamasý.
Dün gelen açýklama þu þekilde
(*) Ýstanbul Ýli Kartal ilçesindeki arazinin mülkiyeti Þirketimize ait olmayýp, ana ortaklýðýmýz Eczacýbaþý Holding A.Þ.'nin mülkiyetindedir. Eczacýbaþý Holding A.Þ.'nin sermayesinde Þirketimiz %37,28; Eczacýbaþý Yatýrým Holding Ortaklýðý A.Þ. %11,54 oranýnda pay sahibidir.
Bu arada halka açýldýðýnda bu hisse dolar bazýnda 12.5 usd civarý idi. Tarla idi bildiðin. Bugün arsa oldu fiyat 12.65 usd. Üstelik dolarýn kendi içindeki enflasyonu hesaba katarsak bunca yýl, durum ortada. Eh biraz deðer artýþý beklemeliyiz deðil mi?
18 Mart 2022
Turgg 187.50 saat 13 sularý.
Zirve denemesi yapan hisse hareketleri ile bire bir örtüþüyor
Sabit hýzlýca yukarý çek düþür
Toplamaya devam et
Bir haberi paylaþ ( bedelsiz , proje ...)
Coþku coþku
Tavan tavan
Ýki üç gün zirvede sabit
Sonra zirveden yüzde 30 düþüþ
Sonrasi malum.Benim hedef.
Bol kazançlar .
Elinden geldiði kadar herkese iyilik et.Eger o kiþi buna layýk deðilse sen layýksýn Sen degerlusin.
Ýnsanýn genetik kodunda iki deðerli hazinesi var:Yasama enerjisi , yüreðe dokunmak.
Yaþama enerjisi güneþ , toprak , þu ,hava , aðaçlar ...
Nisan yagmurlarinda
islanin derler.Tamam ama eskisi gibi temiz hava var mý ki...
Adamlarin ,pardon insan olmayan güruh ,Ukrayna da depoladýðý kimyasal spreyleme hammaddeleri var .Bu aralar sözde Metoroloji uçaklarý ile zehiri puskurteniyorlar.Kafani kaldýr gokyyzune bak
Bugün iktidarlR chemistrail kimyasal spreyleme alüminyum, baryum...Sorumludur.
Adý küresel isinma ile baþ ediyoruz
Ulan ileri zeka topraðý suyu insanýn fitratini bunlarla bozuyorsun.Yazik!
Ukrayna hem kimyasal spreyleme hem de biyolojik virüsler için merkez üssü mu acaba!
Ýkincisi yüreðe dokunmak.Biyolojik virüs ile mesafe koydular.Ýnsan insanýn düþmaný oldu.
Gel de toparla.
Siz siz olun ihtiyacý olana el uzatýn.Nöronlar kalbinizde nasýl ýþýk sacacak.Bu da sizi guzellestirecek.
Haa senin iyi niyetini istismar edebilirler .Olsun o layýk deðilse sen layýksýn.
Hoþca kalin
Vinn
Haklisiniz bu asamadan sonra donus olmaz. Ama normalde spek alip goturmesi lazimdi, yine yapmadi. Hala alima firsat veriyor, ya da bize oyle geliyor; beklenti bitti diye milletin malini almaya calisiyor. Ben olsam cekerdim cok yukari kimseye alim firsati vermezdim, gelene ordan verip alttan almaya calisirdim. Cunku ederi cok rahatlikla hesaplanacak bir sirket. Istanbul'un tasi topragi gercekten altin oldu.
Bakalým askýya çýkmasý kaç gün, hafta veya ay sürecek. Artýk gözlerimiz ibb nin baþka bir linkinde olacak: https://planaski.ibb.gov.tr/
Bu saatten sonra endekse sert düzeltme gelirse eldeki TL ile rahatlýkla kumbaraya tarlanýn son demlerini eklemek farz oldu. Dövize endeksli mevduat yerine arsa olmaya endeksli tarla yatýrýmý daha makbuldür kanýmca.
Ha bu arada Uçar abimizde hala týk yok. Kaðýt için yýllarýn haberi geliyor duymamazlýktan geliyor. TL bazli zirvesine bile atak yaptýrmadý. Demek ki lotlar tek elde toplanamamis kaç yýldýr. Bu saate kadar gelmeyen hiç gelmez. Belki bizim asýl patron þapkadan tavþan çýkarýr bi haber yollar. Artýk hissemiz pimi çekilmiþ bomba her an patlayabilir. Ytd...
Yer Ýmleri