Ruslar geliyor ev alacaklar arsa lazým.. Ýstanbul’un yenilenmesi lazým .. nüfus artýyor bize ev lazým… bu alana imar lazým .. her tahtaya bi Uçar lazým..
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Ruslar geliyor ev alacaklar arsa lazým.. Ýstanbul’un yenilenmesi lazým .. nüfus artýyor bize ev lazým… bu alana imar lazým .. her tahtaya bi Uçar lazým..
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Demek ki neymiþ kapanýþta 100bin lot alýþ girmek delikanlýlýk deðilmiþ.
Zamanýnda bizde seansta yazdýk 100bin lot alisi hemde tüm seansta babalar gibi alýþta bekledi [emoji16]
Spek saðlam belli geçmiþte yaptýðý iþlerden belli ama ne beklediði konusunda çok fazla bilgim yok.
Bir zaman yada beklediði mal bir türlü düþmeyen kalýn lotlar mevcut olabilir hoþ tahtaya bakýnca öyle bir malda görülmüyor. Zaten o malý tutanlar eski yatirimciysa ki öyle olmak zorunda bu takas yapýsýyla.
O malý bu fiyattan almasý imkansýz maliyeti bile kurtarmýyor.
Toplu haldeki malýn ederi belli, piyasa koþullarýna göre bu eder sürekli artmakta. Yýllarca taþýttý, bu fiyattan mý alacak? Çok bekler. Paylaþmayý öðrenecek bir gün. Bu inatla bir yere varamaz.
BLA-L09 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Nihayetinde kývranan spekler. Paþa gönülleri ne zaman isterse o zaman tavan serisi baþlatýrlar. Geçenlerde dap yapýnýn nisantasi koru projesindeki daire fiyatlarý vardý. Spekin girdiði alisa 1 daire bile düþmüyor. Varsin hesabý spek tayfasý yapsýn...
Semt pazarýndan bildiriyorum 4kg sarý patates 50tl en ucuz domates 25tl olmuþ alooo kime diyorum [emoji16]
Ehtiyarlik zor bir sýnav hem aðýr geldi hemde kýzartma yasak ondan dolayý almadým patatesi.
Genç adam alýr taþýr torbasýný eve gidene kadar yakar kalorisini afiyetle yer kýzartmasýný.
Benim gibi ehtiyarlar da anca boþ boþ laklak eder [emoji16]
Havada fena deðildi gezdik dolaþtýk parklarda bahçelerde emekli takimi ile sohbet muhabbet .
Nasýlsa arazi görünümlü tarla olduðu yerde durmakta Spek te baþka yerlerde operasyonda aksama genel kurula katýlacaklarýn listesini de alýr kimde kaç lot mal var ondan sonra ne yapacaksa yapar artýk.
Yarýn genel kurula gidecekler patrona soruversin bu aski imar tapu iþleri tahminen ne zaman biter acaba.
Yer Ýmleri