Þua bizimle alakasý yok. en azýndan þimdilik. Yazýyý düzgün okuyun.
Þua bizimle alakasý yok. en azýndan þimdilik. Yazýyý düzgün okuyun.
Yok bizimki için demedim centrum için dedim bizimki hakkýnda bir bilgim yok. Kim yapar kim eder çok ta problem degil. Düþerse alýrým çýkarsa satarým. Býktým her kaðýdýn potansiyeli olmasýndan fakat alaverelerden dalaverelerden vazgeçilmemesinden. Yapýyoruz bir kumar beþ para etmez adamlarýn karþýsýnda kim kime kim duma..Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bunlarýn amacý mipaz'da yapýlaný yapmak olabilir mi? yani 6 aylýk fiyat ortalamasýný hisseyi baskýlayarak düþük tutmak ve çaðrý fiyatýný ölü fiyattan yapmak!.. iyice midem bulandý..
gazmanbaba 215'ten 20 bin lot aldým, düþerse daha da alýrým, aldýrýrým diyor.. lotlarý bu fiyattan bu kadar kolay daðýtan spek/oyuncu ne yapmak istiyor?.. çok yordu bu hisse, gidenlere baktýkça kahroluyorum.. inþallah niyetleri kötü deðildir..
Bak sen gazmanbabaya. 20bin almýþ atmýþ. Daha da kurþunum var diyor. Ehtiyar helal sana. Sana bu kadar rahat mal verdilerse bence kötü. Mal çýkýyorlar diye düþünmek istemiyorum.
BLA-L09 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Paydaþlar eðri oturup doðru konuþalým yanlýþsam söyleyin bu sirketin tarlasý arsa oldu demi son rütuþlar peki memlekette enflasyondan dolayý tl deðeri yukselmeyen bir þey kaldýmý.
Bu arsa geçen sene 214 tl þubatta görmedi mi yani 30 dolar .
Nami spek olan 2022 martýnýn sonun da 218 tl den mal aldim diye haber yollamadý mi.
Gerçek konut arsa piyasasýn da fiyatý býrak artmaya ayný kalan bir yer var mý.
Onu da geçtim istanbul da merkezi konum da deniz manzaralý yürüme mesafesi 5 dk bile olmayan konumda 70 dönüm adalar manzarasý olan yer kaç para eder sizin paranýzla.
Bunlara samimiyetle cevap verelim.
Bu þirketi elimde yýllardýr taþýdýðým mallarýn fiyatýndan daha ucuza bu hafta aldim diyorum þimdi ben mi mallýk yapýp mal aldim.
Yoksa spek mi malýn önde gideni.
Ben fiyata bakar cebimde nakite bakar uygunsa alýrým kredi kullanmam param varsa alýrým yoksa bakarým.[emoji16]
gazmanbaba, inþallah spek malýn önde gidenidir diyeceðim ama speðin aptalý da bizim iþimize yaramaz. iki ucu .oklu deðnek, ne desem bilemedim.
Kottan çýkamazlar ona eminim. %98 pay toplamalarýna imkan yok þimdilik.. En azýndan bu fiyatlardan. O yüzden bu ihtimali geçelim. Ama bu spek tek baþýna karar aldýðýný da düþünmüyorum. Mutlaka þirket sahiplerinden talimatlýdýr. O zaman tek akla gelen milleti bezdirip gelebilecek olumlu haber öncesi (gyo, satýþ, anlaþma vs) güzel bir yükseliþ yapýp malý bizden kapmak. Eðer orada %98 payý toparlarsa sonunda ucuz fiyattan kottan çýkmak hedefleri olabilir.
BLA-L09 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri