Uçarýn kullandýðý kurumlardan hep satis geldi malin çoðunu boþalttý gözüküyor takaslara bakýnca cep to cep var midir bilemem. Eger yoksa ya da sinirliysa alanlar ciddi mallandý. Bu hissenin tek hikayesi var o da arsa tapusu aldi mi çivi çakýlýr duruma gelmesi. Onu da artýk önden fiyatlamasi lazým. Bas bas nereye kadar!
Bu tahtanýn tavana kitlenmesi 30sn almaz artýk paþa gönlü ne zaman isterse.
Temel teknik bu saatten sonra yemez parayý veren düdüðü çalar.
Sabah Iþýk Ökteyi dinledim Integral Fx Tvde. Adam diyor ki kamu bankalarýnda takas topluydu. Takasin sahibine kalir fiyatin belirlenmesi dedi. Bizde demekki takas toplu deðil. Yoksa kac kere fizana gitmiþtik.
Biz burada þevkle yazmaya hisseleri tutmaya devam ettikçe oda basmaya devam edecek çýkar çatýþmasý sonuçta.
O zaman o iþini yapacak biz de kendi iþimizi.
Piyasa yada patron açmazý bozana kadar...
Þirket ortaklarýndan birisi mal almaya baþlasa yada þirket niyetlense bir haraket baþlar.
Ama patronlar o tarz adamlar deðil etliye sütlüye karýþmayan mizaçlarý var en azýndan görünen taraf öyle.
Patron sahne arkasýndan durumu mutlaka yönlendiriyordur. Onu da sahnede göreceðimiz günler yakýndýr. Malýný illaki toplayýp alacak piyasadan. Vakit varken ne kadar ucuza alsa kar. (Bu fiyattan satan bulursa). Sineðin yaðýný çýkartýr bunlar.
BLA-L09 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
bugun yatirimci iliskisiyle gorustum bu hisse alim haberini sordum ozdemir ucari...onlarda þaþkin sermayenin yuzde 5 gecmeden hisse alim haberi atmasina yonetim dahi akil sir erdirememisler...demekki satmasi durumunda haber verme zorunlulugu yok
Yer Ýmleri