eczyt 2013 de 1 dolardi simdi 5 dokar
turgg 2013 de 13 dolardi simdi 12 dolarlarda
baska bi sey demiyecem
Gazmanbaba^dan hiç ses soluk yok, düzelemedi mi acaba?.
Eczacýlarla TURGG kýyaslanamaz þirketler. Eczacýlarda fiyata etki eden faktörlerin arasýnda arsa geri planda kalýr. Þu ana kadar fiyatlanmadý bile Ayrýca 2013 te Ecyat 2.5 USD idi Ýlaç ise 1 usd civarý idi.
Ama þunda kesinlikle haklýsýnýz, Halka açýlýþ fiyatý 12.5 usd idi TURGG nin þu anda 12.9 usd. O zaman insaat yapýlmaz bir tarla idi. Ýmar yoktu. Þimdi arsa oldu gibi Bu kadar Usd nin kendi enflasyonuna raðmen ve son yýllarda arsalarýn özellikle Ýstanbul'da dolar bazýnda fiyatýný kaç kez katlamasýna raðmen hala ayný fiyatta. Bakalým ne olacak. Siz de eskilerdensiniz biliyorum. Umarým bu kez bir þeyler olur
Not: Ecyat o tarihten sonra Bir de bedelsiz % 50 aldý. O fiyat 3.75 usd. oldu. Yani aslýnda o da pek artmamýþ.
Bence Sn. Gazmanbabayý fazla hafife almayýn, almýyorsunuz zaten. Bundan yaklaþýk 1 yýl önce bu iþ 2023’e kalýr dediðinde ben serzeniþtte bulunup abarttýðýný düþünmüþtüm ama dediði çýktý. Geçen gün hastayým, tavanlarýnýz bol olsun dediði gün kaðýt hareketlendi. Velhasýlkelam, kendisi bu iþin epicenter’ýnda bana kalýrsa. Durmak yok, Zat-ý allerini takip etmeye devam…
bi kap haberi geldi. biseyler hizlanacak gibi
Yer Ýmleri