Mandradasutvar sen ne kadar sabýrlý çýkacaksýn? Bize anlý þanlý spekler geldi hiçbiri dayanamadi. Sen eskiden de mal taþýyor muydun? Tahtayý biliyor musun?
Gelsin caným da aþaðýda gelsin bakalým. 264 benim özel rakamýmdýr. Þartlar uyarsa birþeyler alýrý. Öyle spek olacak çapýmýz da yok henüz amacýmýz da yok. Kuru ekmeðe talimiz.Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hiç üzmedi bu tahta beni. 27 lerden beri alýr satarým saðolsun hep kazandýrdý. Þartlar deðiþir baþka tahta daha uygun gelir çýkarým. Ben korelasyonlara bakarým bu þuna göre pahaliysa çýkarým otekilere girerim. Gönül baðým yok.Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O zaman abi dua et kartal belediyesi encumenden 18. Madde kararýný bir an önce çýkarsýn. Yoksa bu spek bozuntusu da kaçýyorsa durum boktan heralde. Biz alýþtýk yýllardýr yatirimci olarak kalmaya. Sen en azýndan bizle ayný dolar maliyetten giriyorsun. Yatýrýmýn ayaðýn uðurlu olur inþallah.
Yýllar önce tarla diye geyik yapýyorduk imar çýktý þimdi de 18. Maddeymis falan filan. Millet bahçesi olacak hali yok. Belediyesi iktidarý muhalefeti komisyonu bekliyordur. Bu komisyon imar komisyonu deðildir baþka komisyondur. Benim aklým ermez böyle emlak iþlerine ama Türkiye de iþlerin nasýl yürüdüðüne aklým erer. Örnek maalt in hareketlenmesinden iki i hafta önceki birilerinin görüþmesi gibi.Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri