Bu ahlaksız soyguncu hırsızlar tüm aracı kurumlarla,bankalarla işbirliği içindeler hangi k.yatırımcıda ne kadar hisse var hepsini bankalardan aldıkları bilgilerle biliyorlar ve ona göre baskı politikası uygulamaya başlıyorlar ve zorbalıkla,korkutarak kuruşlu rakamlara ellerindeki hisseleri gasp ediyorlar dolaysıyla da yüklü açığa satışları yani mücahit Ören ve spekülatörleri yapıyor ..mesela benim 3-4 yıl beklediğim taşıdığım 965 bin ihlas holding,400 bin İhyay,255 bin ihlas Gyo lot hisselerimi bahsettiğim gibi hileli,şaibeli,alavereli,dalavereli,kirli oyunlarla 0.90 ,0.91,0,96 kuruşlu rakamlardan bıktırarark gasp etmişlerdi (maliyetlerim 1.30-159 tl arası rakamlar o zamanlar dolar,euro 5-6 tl arasındaki rakamlardaydı zararımı varın siz hesaplayın sayın spk yetkilileri) 3-4 aylık süreç içinde.. Allah,benden çarptıkları alın teri helal paralarımı,birikimlerimi onlara haram kılsın,helal olmasın, baldıran zehiri olarak yedirsin sonrasında helak olsunlar inşallah çünkü ocağıma incir ağacı dikti bu Mücahit Ören soyguncusu gerek maddi gerek manevi anlamda kayıplarıma yapılan haksızlıklara içim yanıyor,kalbim kan ağlıyor sağlığımdan oldum ama hala Spk denen bir kurum Mücahit Ören'e ağır yaptırımlar uygulamıyorda yok efendi 30 günlük açığa satış uyguluyor tam mücahit spekülatörünün istediği gibi açığa satışları yaptı şirket hissesi fiyatını 1.30 tl rakamlara düşürdü şmdi toplar artık nominal rakamlardan Spk'da bizim gözümüzü boyamaya bak ben duyarsız kalmadım demeye çalışıyor..Hürriyet Gazetesi 6.20 tl ,İhgzt 1.30 kuruş İhyay 3.00 tl İhaas 16.00 tl Spk'lı efendiler buyrun soygun tablosu ortada tam karşınızda duruyor gözlerinizi açıp iyi analiz edin Mücahit Ören adındaki borsa soyguncusu spekülatörü sizlerin yarattığı bir sevimsiz mide bulandırıcı eser gurur,onur duyabilirsiniz..Allah cümlenizi önce ıslah sonra hidayet nasip eylesin..Ytd..

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri