evet týpký 7 yýldýr olduðu gibi yine bekliyoruz bekleyeceðiz de yalnýz þu ali vali 49-50 sürecini ve kaçýþ rampalarý filmini sil baþtan izlemek biraz sýkýcý olacak.
081 den 038 e basmasý sadece 15 iþ gününe sýðdýrmýþ, yani yýllarýn yükseliþini 2 haftada eritmiþ, nasýl aldý ise öyle de çýkarsýn bir zahmet.
o is o kadar kolay degil artik ilk dusme sebebi virus
degildi dolandiricilik iftira tehdit davasindann dustu sana boyle bir dava
acsalar konu komsu duysa sokaga cikamazsin
bu isin toparlanmasi icin dava ile ilgili bir aciklama gelmeli borcta az degil yasal faizi falan kallavi bir
tutar olur ha yukselmezmi musait altin yumurtlayan tavugunu kesmez yani ihlas batmaz
ama tabii kesin konusmamak lazim 30 un altina
gelirse piyasadan topladigi saglam para varsa
musait kacabilir ama asil risk 90 ustunde orasida cok tehlikeli nihayetinde senin elinde para varken
musaitin elinde hisse ve bilgi hisse sana para musaite gecince durum degisir para da bilgi de musaitte olur ki ne olacagina musait karar verir
Ýþte düþtüðü gibi çýkmýyor çýkmayacak gibide görünüyor saygý deðer kardeþim, Eninde sonunda o hayalini kurduðun þeye sahip olacagýndan hiç þüphem yok ama o zaman sende o heves o istek kalacakmý , neden öyle diyorum çünkü benim için hep öyle oldu .yaþam sýnýrlý istekler zaman geçtikçe köreliyor, K arþýmýzda büyük bir iblis var hakkýnda savcýlýða suç duyurusu olduðu tüm taraf tarafsýz medya organlarýnda yazýlýrken oralý olupta açýklama gereði bile duymuyor derdi baþka .. Þimdi eminim buda geçecek fakat dediðin gibi ayný süreç sýkýcýdan öte çok zor olacak eminim bu sýkýntýlý piyasada onun tek düþündüðü iha nýn halka arzýnýn nasýl olacagýdýr vicdan yoksunu belkide ertelenecek Of of.....
Kabile Reisi,deðerli dostum çok üzüldüðümü ifade etmek istiyorum ancak senin ve senin gibi maðdur edilmiþ arkadaþlarýmýzýn maðduriyetlerini giderecek manada yapabileceðimiz çok fazla birþey de yok gibi..Keþke cesaretle kendi düþüncelerini hayata geçirebilseydinde Allah'ýn tüm insanlýða akýllarýný baþlarýna alsýn ibret olsun diye ders niteliðinde gönderdiði çaresi olmayan virüsle ayar verdiði bu kýyamet ortamýnda hala ihtiraslarýnýn önüne geçememiþ gem vuramamýþ insanlýktan nasibini alamamýþ acýmasýzca kul hakký yiyen mücahit Ören'nin tuzaðýna düþüp ekmeðine yað sürmemiþ olsaydýn..Senin için en kýsa zaman diliminde zararlarýný kurtarabilmeni temenni ederim..Mücahit Ören,borsada iþlem gören tüm þirket hisselerinde þaibeli iþler yapmakta yatýrýmcýlarýna bilinçli olarak tuzaklar kurup büyük zararlar verdirip þirket hisseleri çýkarkende düþerkende cebini doldurmaktadýr..Ben borsanýn B'sini anlamayan küçük yatýrýmcý olarak bu aleni dolandýrýcýlýðý görebiliyorumda kýymetli spk,bist yetkilileri nasýl göremiyorlar anlamakta zorluk çekiyorum..Bana kalýrsa Mücahit Ören borsada çevirdiði kanunsuz iþleri dolaplarý tamamen bist ve spk'nýn bilgileri dahilinde gözetiminde yani bu kurumlara danýþarak izin alarak yapmaktadýr..Yoksa bu kadar korkusuzca aþikar yapýlan bu tür soygunlarý spk ve bist yetkililerinin görmemesi müdahale etmemesi asla mümkün deðildir..Ama derlerseki eh o kadar ayrýcalýk yandaþçýlýk olsun artýk o zaman bende derimki biz masum ,dürüst küçük yatýrýmcýlar baþka ülkenin vatandaþlarýmýyýzda bizleri planlý olarak tuzaða düþürüp soyan maðdur eden geçmiþleri vukuatlý karanlýk bu iþadamlarýna göz yumuyorsunuz..Mücahit Ören'nin tüm mal varlýðýna ve paralarýna Devletimiz tarafýndan kayyum atanmasý gereklidir ki gerçek adalet,hakkaniyet yerini bulsun..Elbetteki Devletimiz Herþeyin Doðrusunu Daha Ýyi Bilir..Birilerine, Fatih Sultan Mehmed'in projesini beðenmediði ceza verip elini kestirdiði Rum Mimar Ýpsilanti'nin duruþmasýný ve kadý efendi ile arasýnda geçen ibretlik konuþmasýný hatýrlatýrým.. Devletin adil adaleti tecelli etmesi için o zaman ''Devlet baþa kuzgun leþe" diyorum..Saygýlarýmla..
Son düzenleme : wise stockbroker; 24-03-2020 saat: 23:07.
Haklýsýnýz hocam zaman sýkýntýmýz yok dediðiniz gibi sadece süreçteki sabote yýpratýyor insaný ancak bu sefer ki toparlanma grafikte V çizecek gibi 1 ay içinde yaptý yaptý olmazsa bu teorim iptal sürünmeye devam eder bizimde nasýr tutmuþ sabrýmýz zaten acýmaz.
SM-J610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[emoji122][emoji122][emoji122]
SM-J610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri