Mamcuklar,kesin lan sesinizi batýk zaten batacaðýmýz kadar moralimizi dahada bozmaya çalýþmayýn Covit19 deðilde bu gidiþle siz þom aðýzlýlar götüreceksiniz öldüreceksiniz bizi sýkýntýdan kederden biraz insanlýk varsa sizde susun yoksa baþlarým þarap çanaðýnýza sabrýmý taþýrmayýn manyak kýlýklýlar...Hus911 efendi sana iyisin diyoruz olmuyor kötüsün diyoruz dahada azýyorsun susman için sana ne yapsak acaba neyi arzu edersin..Bakýyorumda aklý baþýnda haysiyetli insan olanlar pek yazmýyor bu ortamda yazsada ne yazdýðýna çizdiðine dikkat ediyor ahlaký,edebi,hayasý gereði saðolsunlar ama siz habire korku salýyorsunuz sýkýntýlý dönemi fýrsat bilerek yoksa yeterince mallanamadýnýzmý kýl kuyruklar..Allah kötüleri ýslah eylesin..
Büyük kýþlardan önce yalancý baharlar yaþanýr. Þimdi dünyada bir soðuk hava dalgasý esiyor ve o dalgadan korunmak için tüm ülkeler kaloriferleri son ayarda yakýyorHavalar illaki ýsýnacak ve çiçekler açacak aðaçlardan. Aðaçlarda ki çiçeklere gözünü dikenler olur elbet.
Mesele onlara bu aðacýn deðil çiçeði kurumuþ yapraðý bile sana haramdýr diyebilmekte.
Ben diyorum ki birilerinin adamlarýna yazýn alýn güzün alýn alýn ..... alýn
Bol kazançlar tüm küçük yatýrýmcýlara.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Meydanda kalýrsam yazýlsýn taþa kaderde ne varsa o gelir baþa...
Sn Baþkent þiir yürekli insan bu sefer ki anlatýmda bizi çaylamadýn ama olsun belki sek kahve içiyorsundur.
SM-J610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bravo dostum
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri