Meydanda kalýrsam yazýlsýn taþa kaderde ne varsa o gelir baþa...
Rahmetlide sollardý ama kovid geri geri gitmeyi,yürümeyi seviyorAllah için Enver Ören'nin saðlýðýnda (Allah rahmet etsin) en kötü zamanýnda bile yüksek iþlem(Tl ve hisse bazýnda) hacimleri ile hisseler havada uçuþuyordu bist 30 hisselerine yükseliþlerde kesinlikle ayak uyduruyordu ki o zamanlar yatýrýmcýlar korkmuyordu hatta iþtahla ihlas holding ve Ýhlas Gyo hissesi alýyordu þimdilerde mücahit ören hertürlü gayri resmi hileli yola baþvuruyor küçük yatýrýmcýyý zarara uðratmak için acýmasýz,merhametsiz herif.. Benim ihlas hol. hissem yok ama kuyruk acým var o yüzden yazýyorum..
Enveri de ayný mücosu da ayný.Ýhyayý 1.76 dan aldým halka arzda.Enver öldüðünde 60 kuruþ tu.Ölmüþ hakkýnda konuþmayayým diyorum da (bu güvene ortak olun ) diyen enverdi.Halen daha iyi bir leylek arýyoruz.Çok canýmý yaktýlar öncesinde 1997 civarýydý sanýrým.Ýhlas bir tepe yaptý sonra öyle bir düþtü ki tahtasý kapandý.Ben o zaman da ihlastaydým.Yani sorun nerde kimde bilmiyorum ama þirket sahibi olarak babaoðul.Allah bildiði gibi yapsýn hepsini.Biz de nasibimiz yokmuþ deyip sineye çekeceðiz.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bu kadar yýldýr süren dalavereden sonra kazansak da bu kadar ah almýþ bir kurumun ettiði kardan ne hayýr gelir ! Belki de Allah'ýn sevdiði kullarýz da Allah yedirmiyor ! Sabýr desen bu hissenin yatýmcýsýnda,
uzun vade desen burada, bedelliye iþtirak desen defalarca burada .Daha ne yapýlacak söylesinler de kusurumuzu bilelim.😊 Allah maliyeti yüksek olanlarýn yardýmcýsý olsun. y.t.d.
Bir hikaye uydurup kaðýdý uzaya çýkartma vesilesiyle son bir vurgun yapma hayallerine bizim küçük yatýrýmcý taþ koyacak mý bakalým. Mevla görelim neyler...
16 Þubat 2021 | Finans Gündem | Otomobil Sayfasý | Teknoloji Gündem
Ýttifak Holding ve Ýhlas Holding sorusu
2 / 2
Ýttifak Holding ve Ýhlas Holding sorusu
16 Þubat 2021 - 08:41www.borsagundem.com
BEDELLÝNÝN ÜÇTE BÝRÝ BORCA GÝDECEK
SORU- Ýhlas Holding’te sermaye artýrýmý olacak mý?
CEVAP- Ýhlas Holding 790,4 milyon TL olan çýkarýlmýþ sermayesini yüzde 89,7 bedelli artýrarak 1,5 milyon TL’ye yükseltti. Hissedarlar, rüçhan haklarýný 22 Þubat 2021 tarihine kadar kullanabilecek. Bu anlamýyla sermaye artýrýmýyla ilgili süreç halen devam etmekte. Þirket bedelli sermaye artýrýmýndan ortaklarýndan elde edeceði net 707,4 milyon TL’nin 250 milyon TL’sini borçlarý için kalan bakiyeyi ise çeþitli yatýrýmlarda kullanacak. Buna göre elde edilecek fonun yaklaþýk üçte biri borçlarýna gidecek. Ortaklardan gelen fonla firmanýn mali yapýsýnýn güçlenmesi önemli olmakla birlikte kalýcý bir toparlanma için istikrarlý kârlýlýk þart. Yatýrýmcýlarýn alým yönlü iþlemleri hissenin yukarýya yönelmesinde etkili oldu. Sektörün piyasa defter deðeri ortalamasý 8 iken hissenin 3,82. Firmanýn kâra geçebileceðine dair güçlü sinyaller verebilmesi mevcut seviyelerden daha da yukarýlara taþýnabilmesine olanak tanýyacaktýr.
Borsa.gundemden.alýntýdýr.Yatýrým.tavsiyesi.deðild ir.
yasayarak ogrenmeniz gerekiyormus
ben anlatinca olmuyor
O halde bu hisse de niye nöbet tutuyor sunuz?
Yer Ýmleri