Adam 3 krþ beþ kuruþ etmez þirkete para yatýrmýþ onunla ülkeyi batýrýyor vay vay vay hem de ne vay.....
Tamam tamam ülke batacak
Tamam tamam siyaset bitecek
Tamam tamam Çin AB ABD bizi iþgal edecek
Onlar batmazlarsa...
Üç kuruþ parasý var onunla Türkiye kaim ve daim zannediyor onuda nasýl elde etmiþ ise..
Temettü nedir bilmeyen
Ürettiðini karýný ortakla paylaþmayan þirkete yatýrým için giren adam kendini sorgulamýyor...
3 bin yýllýk devlet geleneði olan battýðý vaki olmayan hep küllerinden doðan bir devleti bir parti ile daim sanarak eleþtiriyor kýzýyor yok sayýyor..
Ýslam'dan dinden bahsediyor sonra..
Kanuni gibi bir padiþaha kaputulasyonlar için öyle bir bok sýçtýn ki bu getirdiðin sular kiyamet kadar temizlemez diyen þeyhulislam zenbilli Ali Efendi'nin þaka ile dahi baþa konmaz denen f....i profiline koyuyor
Sorsan efeleniyor sanki buranýn sahibiler...
Borsa da para al sat çý deðil isen (kaz***** görmedim. Bankalar hariç) uzun vadeli iseniz temettü ve bedelsiz hisse veren þirketler üzerinden kazanýlýr.
Bulabilirsen 10 yýl önce Vestel sayfalarýný bedeli bedelli sonra sonra hisse azaltýmý ve onuda satýp 70 krþ Lara yýllarca indirip .....
okuyun ne küfürler ne küfürler Ahmet Zorlu'ya denenler öf öf ....
Peki þimdi Ahmet Nazif Zorlu nun sayfalarýný okuyun ne methiyeler ne methiyeler
Bu þirket eðer Vestel gibi adým atmaz elle tutulur gözle görülür hareket etmez ise tuvalet kaðýdý daha deðerlidir.
Alýn saklayýn görürsünüz.
Hisseye aþýk olunmuþ. Vay vay ki ne vay...
Yatýrým tavsiyesi içermez.
Bana mý saldýracaksýnýz hakkým helaldir.
Ama ne olur kendini de sorgula..
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

Alýntý yaparak yanýtla
Mücahit ve destekçilerini savunduðun belli de sana tavsiyem zalimlerle beraber olup mazlumlarýn ahýný alýp vebale,günaha girme aðýr ifadeler kullanma bilmeden, etmeden, insanlarý tanýmadan....
Nereli olman çok mühim deðildir ben bakarým adammý diye ..Sen o yerin öte yanýndan isen bende beri yanýndaným ama bu senin çürük yumurta fikirlerini destekleyeceðim anlamýna gelmez bana racon kesme bizlere insan evladý gerek onlardýr benim kardeþlerim by trabezonlu bana akýl hocalýðý yapma önünden ye..
hadi ordan hadi ordan ne güzel söylemiþ rahmetli Erbakan hocamýz..

Yer Ýmleri