Ha bir de daha önce, holdingin bile haberi yokken, bir gecede aniden karar verilen geri alým kararý müjdesini yine bize günler önce vermiþti.![]()
Ha bir de daha önce, holdingin bile haberi yokken, bir gecede aniden karar verilen geri alým kararý müjdesini yine bize günler önce vermiþti.![]()
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Kýymetli paydaþlarým mücah it ile biz ayný haklara sahip ortaklarýz. Zaten bu holdingde en fazla pay sahibinin yüzde on hissesi var. Genel kurula katýlýp alýnan kararlara mesela bedelli sermaye artýrýmýna karþý çýkabiliriz, karar bizim istediðimiz þekilde gerçekleþmez ise mahkemeye taþýyýp yürütmeyi durdurma kararý aldýrabiliriz. "Patron" kavramý en yüksek pay sahibinin ahlak dýþý hareketlerine karþý bir kabulleniþ içerdiði için görüþlerimi paylaþmak istedim Teþekkür ederim.
Allah C.C. rahmet eylesin. Ailesinin bayramý hayýrlý olsun. ....
26-05-2020 14:59
demokrat76
Konu: IHLAS - Ýhlas Holding
hayýrlý bayramlar..........
geçen sene Ramazan bayramýmý kutlamýþtý. bir kaç gün sonra vefat etmiþti. Vefalý bir dost olduðu aþikardý.
Gazete,ev aletlerinden bahsetmiþtim.holding e de sira gelir.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Sn. Patazoðlu paydaþým öncelikle aramýzda ilk defa yazarak seni görmekten mutluluk duyduk. Evet Mücoiti'nin payý %12.5 ama onun payý imtiyazlý pay ve hep yönetim kurulu baþkaný, kýsaca patron. Yani senin benim payým gibi deðil. Biz sadece þirketin karýna (olmayan) ve zararýna (hep olan) ortaklýk ve yýlda bir genel kurula katýlma hakkýndan baþka çok fazla haklara sahip olmayan daðýnýk bir topluluðuz. Ha birleþir %51'i temsil edebilirsek birçok þeyi deðiþtirebiliriz tabii ama bu nerdeyse imkansýz. Çünkü adamlar hýrsýz ve herþeyi düþünüp tedbirini almýþlar. Böyle birþeye asla müsaade etmezler ve gerekirse çoðunluk hisseyi tekrar ele geçirirler. Yani böyle altýn yumurtlayan bizim gibi yatýrýmcýlarý pardon tavuðu kime kaptýrmak isterler ki?
Bu iþler çok da sýraya bakmýyor Mahir dostum. Önce bir kar etsin, daha doðrusu ediyor da bunu iç etmesin, çalmasýn, temettü versin, tekrar eski günlerine döndüðünü göstersin iþte o zaman o zirveleri tekrar görme ihtimali olur. Ama bu zihniyetle, aldatma, kandýrma, yalan ve çalma ile o iþ biraz zor. Þimdilik, 2-3 yýlda bir ancak yatýrýmcýsýný soyma sýrasý gelir.
Yer Ýmleri