Kamil silkme, koparma deniyor.
Tut buralar da inþallah ebenin kini görürsün
Kamil silkme, koparma deniyor.
Tut buralar da inþallah ebenin kini görürsün
Sn pala sendemi bu forumu yakinda takip ediyorsun yoksa1460 civari eyleniyirsin benimle
![]()
Sevgili pala sende artik su bandin ustune cikar endeksi hem belki bizim spek de benimle ayni dusuncededir, oda mutlu olur. Hem bazi arkadaslar bayram etmek icin fiyat bekliyorBirsöz vardir cahille etme muhabbet...falan filan ben sahsen hicbir insaný artik ayirt etmiyorum hepsiyle konusup dinliyorum... iyi dinleyici olmak onemli
![]()
Yazdýklarýmýn hepsi hayal ürünüdür ve asla al sat yada tut tavsiyesi deðildir
Gunaydin spekcan 58 niye sey ettin oyle koy 58e 58m korksun millet bunda satilacak cok lot var desin bi teretdute dussunkesinlikle yatirm tavsiyesi degildir. Animallah cilgin bir kaye alir falan benden bilme
Son düzenleme : Siren; 24-08-2021 saat: 11:24.
gülermsin aðlarmýsýn.
kediyi tartýn.
Daha birkaç ay önce sermaye artýrýmýndan 700 milyon civarý para girmiþ holdingn,bugün piyasa deðeri 850 milyon.
Tam 20 yýla yakýndýr buradayým uzun yýllar ceza aldým ama hiç buradan kopmadým..Görüyorumki burada ayaklar baþ olmuþ baþlar ayak o yüzden artýk yazmamaya karar verdim..Kadim dost bildiðim arkadaþlar ve topiðin,forum'n diðer iyi niyetli, dürüst,insan evladý üyeleri, hoþçakalýn..Allah'a emanet olun..Selam ve dua ile....
Yer Ýmleri