Bu gece rüyamda mücahit Ören'nin evlerinin önü ve caddeler çok kalabalýktý tabiri caizse hýnca hýnç doluydu adeta týklým týklým derler ya hani iðne atsan yere deðmeyecek bir vaziyet vardý meydanda..Adalet yerinimi bulacak ne..![]()
Bu gece rüyamda mücahit Ören'nin evlerinin önü ve caddeler çok kalabalýktý tabiri caizse hýnca hýnç doluydu adeta týklým týklým derler ya hani iðne atsan yere deðmeyecek bir vaziyet vardý meydanda..Adalet yerinimi bulacak ne..![]()
Son düzenleme : wise stockbroker; 25-06-2021 saat: 17:27.
Çýmartesi ve pazarýn geldiðine,ihlas hissesi aldýktan sonra sevinir oldum.oh be,,iki gün zarar etmeyeceðim.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Mahir,geçmiþ zamanlarda bende banka borçlarýmdan alacaklýlardan parayla alakalý tüm iþlerden o kadar bunalýyor yoruluyordumki cumartesi pazar sanki beni cezaevinden doðaya salýyorlar azat ediyorlar gibi geliyordu bana tüm avazým çýktýðý kadar baðýrýyordum ''YAÞASIN ÖZGÜRLÜK'' diye,gibi..yani demem o ki mücahit Ören zalimi yatýrýmcýlarýný köleleþtiriyor paralarýný gasp ettiði dolandýrdýðý gibi aile huzurlarýný,saðlýklarýnýda çalmaktadýr..Haklýsýn be kardeþim senin neler düþünüp yaþadýðýný çokiyi anlýyorum..Mücahit Ören gibi zalim iþ patronlarý bir gün muhakkak adaletin,hukukun,hakkaniyetli yargýnýn terazisinden geçip kuyruk sokumundan Osmanlý çengeline asýlacaktýr ..Emin olun Allah'ýn izniyle o gün muhakkak tecelli edecektir..Yok Öyle...![]()
Sevgili mahir, ihlas ozelinde yada borsa ozelinde degerlendirme. Hayata dair deneyimledigim bir konuyu paylasayim senle, her daim bende hafta sonunu sevmisimdir. Bizim icin onemli olana encok vakit ayirabildimiz zamam cunku. Bahsettigin durum ve pisikolojide olman benide uzdu, temennim bir gun huzuru mutlulugu dinginligi bulman senin icin hayirli olana ulasmandir. Sanirim ws de boyle dusunduki destek olmak icin 2 kelam da o etti.
Kal saglicakla,
Okuyor okumazmý kardeþim seninkiside lafmý þimdi okuyor ama bir þartla ayakkabý kutucuklarýnda giderse þayet þikayet dilekçesi deðerli,kýymetli bulup hemde20-30-40 kere okuyorduryoksa adamcaðýzýn baþýný kaþýyacak vaktimi var.. Geçmiþ yýllarda kutucuklarda yada büyük zarflarda gelen þikayet dilekçelerini hani o meþhur çocuklarýmýzýn dahi isimlerini unutmadýðý dört bakan okuyordu
iþte memleketimin hali böyle olunca 2009 yýlýnda dolar bazýnda hesapladýðýmýzda 2400 dolar alýyordum þimdi ise 400 dolar karþýlý Tl maaþ alýyorum ..Türkiyede aklýnýza gelen herþey dolara endeksli artýyor ama malesef iþçinin,memurun ve emeklilerinin ne hikmetse dolara endekli artmýyor bilakis buharlaþýp yok oluyor buda biz müthiþ çað atladýðýmýzý gösteriyor parlementoki tüm milletvekilleri ve zenginler altýn çaðý yaþýyorlar kýt kanaat geçinen %60 halk ise mangýr çaðýný yaþýyor..Rahmetli Erbakan hocamýzdan Allah razý olsun eþel mobil sistemini getirmiþtide cebimiz para çocuklarýmýz peynir,zeytin, ekmek görmüþtü..Rahmeti bol olsun..Döviz almayýn haram,Altýn almayýn haram,faize yatýrmayýn haram diyen beyüklerimize sorduk peki aðam ne alalým Borsada Türk þirketlerine yatýrým yapýn dediler yaa öylemi deyip çok ihlaslý müslüman iþ insanýdýr kimseciklerin hakkýný yemez dedik gittik padiþahýmýzýn övgüler yaðdýrdýðý Enveroðlu mücahit Ören'in gaðatlarýna yatýrým yaptýk padiþahýmýzýnda selamýný söyledik o da hepinizin malümu gereðini yaptý süzme donumuzu bile aldý tam tamýna 30 yýldýr almayada devam ediyor ...
![]()
Son günler þöyle bir araþtýrma yaptým.Mucayit Ören çümhür reisinden görüþmüþ.okadar sakat bir adam deðiil diyerek,sakat adam olsa reis bunu kaale almazdý diyerek ihlas hisselerine güven gelmiþti.Ve birçok insan elinde olan tutmuþ,olmayan almýþ.Bu durumun okadar önemli olmadýðýný bilenler satmýþ.Asýl anlatmak istediðim,çümhür reisinden isteyen iyi kötü herkes goruþebiliyormuþ.Ama müthiþ bir aramadan sonra,bu arama adamýna göre deðiþiyormuþ.kimini giyinikken x çihazýndan geçirip,kiminin cepleri kemerini,ceketini çikartýp,kiminide donuna kadar soyup x çihazýndan geçiriyorlarmýþ.Þimdi sadece görüþmeye giderken aramasý ne þekilde olduðunu bilsek Mücahit’in çumhur reisinin gözünde ne olduðunu oðrenebilirdik.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri