10 yýldan beri iyice tanýdýðým pigme bu ortamda hisse çýkarmaz...Zaten bence amacý diðerlerine baktýrýp ihlasý 90-100 arasý ky a yýkmak....nasýl olsa .20 lerden toplar.ytd
10 yýldan beri iyice tanýdýðým pigme bu ortamda hisse çýkarmaz...Zaten bence amacý diðerlerine baktýrýp ihlasý 90-100 arasý ky a yýkmak....nasýl olsa .20 lerden toplar.ytd
para bizim zaman bizim isterse 10 kez deðil 100 sefer aþaðý yukarý çalkalasýn.kan benim damar benim diyen çocuðu hatýrlayan vardýr herhalde![]()
Aðzý olan konuþuyor ortak... Sanki biz dün almýþýzda bugün satacakmýþýz gibi bakýyorlar... Hedefe ulaþana kadar sabretmeye devam... Kal saðlýcakla.
RNE-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Eðer bu pigme Nin aþaðý düþürme niyeti olsaydý 3-4 günde soluðu 0.30 lar veya 0.40 larda alýrdýk, önceden dedim biraz zor silkeler uzadýkça daha çok zarara uðrayacak azdan az çoktan çok gider [emoji3]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir
Buradaki bazý yeni yazmaya baþlayan veya eskiden yazýp þimdi yeniden gelenlere söylüyorum, söyleyin aða babanýza yakýn zamanda uzun yeþil bir mum yakmaz ise o bayraðýn direði bir taraflarýna kaçacak [emoji16][emoji16][emoji16]
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir
Dilerim Uzun yeþil kalýn mumla idare ederler bayrak direðine gerek kalmadan doruklara ulaþýrlarda bizde belki o zaman rahat ederiz ..Þuda bir gerçekki aramýzda karda gezip izini belli etmeyenlerde var ama onlarýn farkýnda olmadýðýmýzý düþünmesinler..
Son düzenleme : kabile reisi 61; 23-02-2020 saat: 11:11.
Yer Ýmleri