Kýymetli Hus911,teþekkür ederim ayrýntýlý bilgiler,haberler için ancak benim anlamadýðým biþey var bu ÇALIKLAR þirketi sahipleri Sayýn Cumhurbaþkaný R.T.E. dünürleri ve yakýn dostlarý olduðunu biliyorum..Peki o zaman bu mücahit efendi hangi cesaretle çalýklarý tehdit etmeye, þantaþ yapmaya kalkabiliyor..Bu iþte bir bit yeniði olduðunu sezinliyorum yani hala danýþýklý dövüþ olduðunu ýsrarla söylüyorum..Tam atý alýp üsküdarý geçtikten sonra corana virüsüde patlak veriyor tesadüf ya çalýklarýnda 2014 yýlýndan kalan alacaklarý akýllarýna geliyor ve karþýlýklý atýþmalar,tehditler,þantajlar vs..vb.. bizde yedik sanki mücahit ören hazretlerinin nasýl bir karakter,kiþilik ,þahsiyet olduðunu bilmiyoruz da..Benim bilmem birþeyi ifade etmez Spk ve Bist bu duruma el koymasý lazým þayet gerçekten adillik,adalet,hakkaniyet varsa bu kurumlarýmýzda m.ö.'nin çevirdiði pis iþleri araþtýrýp ortaya çýkarýrlar kyatýrýmcýnýn halarýný,hukuklarýný koruyup hesabýný sormuþ olurlar anca zerre kadar olacaðýnada inanmýyorum..

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri