Saðolasýn baþkent hocam tekrardan sn vise sabýrlar diliyorum.
SM-J610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Saðolasýn baþkent hocam tekrardan sn vise sabýrlar diliyorum.
SM-J610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanýrým bir yýl önceydi Cuma günü namazdan çýktýk cami cemaatinden bir vatandaþýmýz cami kapýsýnýn hemen önünde durmuþ vatandaþlarýn cuma gününü ve bayramlarýný tebrik ediyor el sýkýþýyor ancak dikkat ettim bunlarý yaparken ya insanlarýn ayaklarýna ya saðýna yada soluna bakýyor ama nedense yüzlerine bakmýyor bu benim hiç sevmediðim bir samimiyetsiz tavýr ve davranýþ biçimidir..Sýra bana gelince elini uzattý tebrikleþmenin ardýndan ayný tavýr ve davranýþý banada gösterince kendisine sen bana dostmusun yoksa düþmanmý diye sordum o da bana bu nasýl bir soru aðabey elbet senin dostunum dedi bende ona hayýr efendim eðer sen benim dostum olsaydýn elini uzattýðýn zaman saða sola ayaklarýma deðilde gözlerimin içine içine bakardýn ve elimi sýkardýn bu içten ve candan samimiyeti sende göremedim o yüzden içinden gelmiyorsa zoraki elini uzatma hem kendini hemde bizleri üzme kardeþim dedim...Yaptýðý yanlýþý anladý ama vatandaþýmýzda alýþkanlýk huy haline gelmiþ çok fazlada yapacak biþey yok...
.................................................. .................................................. .................................................. .....................Allah razý olsun..Dostlar sað olsun..Amin.. Cümle geçmiþlerimize Allah rahmet eylesin...
sevgili ihlas spek i, pla neler etmiþ oyle
hayýrlýsý diyelim merakla izliyorum neler olacak diye, ama bugün endeks þöyle toparlasa ayrý mutlu olurum ...
-------------------------------------------------------------
bu da sana gelsin sonra kýzýyon ilgilenmiyince https://www.youtube.com/watch?v=jvt0HC2e7iM
Yazdýklarýmýn hepsi hayal ürünüdür ve asla al sat yada tut tavsiyesi deðildir
Sað olasýnýz,ömürlü olasýnýz, Atik ve Baþkent kardeþler..Selam ve dua ile..
Bindk bir alemete.Çaylarý kesiyoruz,fiyata bakmýyoruz,50 tl 100 tl lik,paramýz ne kadarsa o kadar ihlas alýyoruz.
Bugün tüm zamanlarýn iþlem rekorunu kýrdýk herhalde. Piyasada 1 Milyar 200 milyon adet senedin olsun ama günlük iþlem hacmi 5 milyonda kalsýn. Yüzdeye vursan %0,04. Malum kýþ kapýda ve seninki de usturuplu bir kýþ uykusuna dalmaya çalýþýyor sanýrým. Bu gidiþle Bist 100'den de atarlar garibimi.![]()
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
At sahibine göre kiþnermiþ mücahit Ören sevdiðimin evladýda hýrsýz,dolandýrýcý,soyguncu sahibini taklit ediyor çöküyor küçük yatýrýmcýnýn vatandaþýn boðazýna sýkýyorda sýkýyor umurundamý öteki dünya o bakýyor bu dünyalýklarý daha fazla götürmeye hem sahibinde aþaðý kalýr yanýmý var onun gemicikleri ayakkabý kutucuklarý þiir gibi hayatý varsa amerika vatandaþý Coni CO'nun da dünyalýk manada her þeyi ganimetleri hazineler dolusu dolarlarý,Euro ,altýnlar,Bitcoinleri,arazileri,arsalarý,hanlarý,h amamlarý,denizleri,yatlarý,katlarý vb.var hem ihlas finans borçlarýndan dolayý adý çýkmýþtý dokuza'a ya yýllardýr o borcun arkasýna sýðýnýp tüm þirketlerinin hisselerinde kolayca vurgunlar yapýyor sürekli yýðýnla borç açýklýyor vargide vermiyor hisseleri hangi fiyattan denk gelirse satýyor ky vatandaþýn canýný çýkarýyor harami canavar zalim amerikalý soyguncu CO..Ýhlas finans olayýndan dolayý kimseye beþ kuruþ para ödediði falan yok ama ödüyormuþ gibi alaverelerine,dalaverelerine devam ediyor dolaysýyla zaten maðdur olanlar olmuþ paralarýný alamadýlar o paralarý öylece battý gitti kanunende þimdilik mücahit dibinesinin bir sorumluluðu arayan soranýda yok ancak o yaptýðý kanunsuz soygunun meyvelerini yemeye devam ediyor 30 yýldýr borcum var borcum var hem devleti hemde vatandaþý soymaya devam ediyor ama ne devlet ne spk nede Bist dur diyebiliyor yaptýðý gayri meþru iþler bunlarlada sýnýrlý deðil kazandýðý paralarý yurt dýþýna kaçýrýyor dolaylý yollardan bu iþleri 1994 yýlýndn itibaren yapýyor kim dur diyecek varmý öyle cesaretli yürek þirketlerine kayyum atasýn ve el koysun þimdi tam zamaný eeeyyy DEVLET'im vatandaþýn sana yalvarýyor hani adalet mülkün temeliydi þayet öyleyse DEVLET BAÞA KUZGUN LEÞE diyorum..
Son düzenleme : wise stockbroker; 23-09-2021 saat: 11:45.
Paraajansi.com.tr den alýntýdýr.
Borsa ve yatýrým için en güncel haberler.)
Ýhlas Haber Ajansý halka arz ediliyor! Taslak izahname yayýnlandý. Kaç lot satýþa sunulacak? Bireysele yöntemi ne? Halka arza dair tüm detaylar
Ýhlas Haber Ajansý halka arz ediliyor! Kaç lot daðýtýlacak? Bireysele yöntemi ne?
Ýhlas Haber Ajansý hakkýnda;
Ýhlas Haber Ajansý (ÝHA), 4 Ocak 1993 tarihinde kurulan Türkiye nin ilk özel Türk haber ajansý.Ýhlas Holdinge baðlý olarak Türkiye içinde ve Türkiye dýþýnda 35 ülkede çalýþmakta olan bir haber servis saðlayýcýsýdýr.
145 büro, 500 e yakýn kamera, görüntü transferi için 78 adet data hattý, Baðdat, Basra, Moskova, Ýstanbul, Kahire, Paris, Londra, Washington, Berlin, Kabil, Frankfurt ve Ankaradaki 14 ü canlý yayýn aracý olmak üzere toplam 26 adet uydu uplink sistemi ile çalýþmaktadýr.
Ürettiði haberleri yurt içinde ve yurt dýþýnda pazarlamakta, altyapý ve teknik imkânlarýný medya kuruluþlarýna kiralamaktadýr. 100 civarýnda medya kuruluþuyla çalýþmaktadýr.
Halka arz olacak paylar ne kadar?
Þirket sermayesinin 42.000.000 TLden 60.700.000 TLye çýkarýlmasý nedeniyle artýrýlacak olan 18.700.000 TL nominal deðerli payýn halka arzý planlanmaktadýr.
Pay sahipleri
Þirketin 42 milyon TL lik sermayesinin 31.500.000 TL (%75) nominal deðerli pay Ýhlas Yayýn Holding A.Þ ye ve 10.500.000 TL (%25) nominal deðerli pay Ýhlas Gazatecilik A.Þ.ye ait gözükmekte.
Borsada hangi pazarda iþlem görecek?
Halka arz sonrasý paylarýn Borsa Ýstanbul Ana Pazarda iþlem görmesi için baþvuruda bulunulduðu belirtilmekte.
Halka arz yöntemi
Teranýn öncülük ettiði halka arza, arz edilecek paylar için iki iþ günü sabit fiyatla talep toplanmasý planlanmaktadýr. Yöntem olarak eþit daðýlýmla yatýrýmcýya sunulmasý bekleniyor. Ek satýþ ve fiyat istikrarý ise planlanmýyor.
Halka arz tarihi ve fiyatý belli mi?
Halka arzýn Temmuz ayýnda tamamlanmasý beklenirken, halka arz fiyatý hakkýnda taslak izahnamede henüz bir bilgi yayýnlanmadý.
yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri