Grubun 5 hissesi de kuruþlardan iþlem görüyor tek haberajansý 1 liranin üstünde iþlem görecek tabi onu da ilerleyen sürede kuruþlara indirmeseler
SM-G980F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Grubun 5 hissesi de kuruþlardan iþlem görüyor tek haberajansý 1 liranin üstünde iþlem görecek tabi onu da ilerleyen sürede kuruþlara indirmeseler
SM-G980F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Y.T.D.
Cok yakinda buranin MORUK larindan kazandigim la geri gelicem. 1.17 den cikmistim. MORUKLAR 0.54 taban mi yoksa 0.32 ler geri gelebilirmi gorecegiz veya 2001 de ayrildigi endexe mi uyacaklr. . MORUKLAR in ayak takimi burda agizlarindan kopuk cikarak yazacaklarmi? Vay MORUKLAR vayy, manipulatorleri bile bin voltla carpanlar vayy.
arkadaþlar günaydýnlar bunlarýn bilancolarý ne zaman acýklýyacaklar
Þimdi bir eken seçimde akp nin kazanamadýðý ve akp sayesinde ayakta duran ihlasýn iktidar deðiþimindeki durumunu merak ediyorum.
O zaman yeni iktidar derse ki, gel bakalým mücait ihlas finans mudilerine ne verdin? Kalan paranýn faizi ile birlikte bir hesabýný yapalým derse ne olacak?
“Finans piyasasýnda, türev iþlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarýdýr.” -mustican
"Akýllý kimdir? Herkesten öðrenen. Kuvvetli kimdir? Hýrslarýný yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."
Endeks 162 bin oldu hala 110 binli endeks fiyatlarý hatta altýnda endex çýkýyor onlar hisse fiyatlarýný dahada aþaðý basýyorlar endex düþünce zaten doðal olarak fiyatlar düþmeye baþlýyor ihlassýz mücahit ören'nin 6 þirketinin hisse fiyatlarýnda alavere dalavere þaibe hile entrika film ne ararsan mevcut bir Allah'ýn kuluda çýkýp sen ne yapýyorsun böyle diyede hesap sormuyor..Bu þahý ihlas finans maðdurlarýna 5 kuruþ para verdiði yok o defter çoktan kapandý bitti gitti günahlarý boyunlarýna ancak mücahit Ören hala maðdurlara para ödüyormuþ gibi kendini piyasaya lanse ediyor millette zannediyorki ihlas holding ve iþtirak þirketler hisseleri o yüzden nominal fiyatlarýn oldukça altýnda diye deðil arkadaþlar þahýs þirketlerin tüm gelirlerini yýllarca ihlas finans mevzuunu bahane ederek sümen altý ediyor gizli hazinelerine bu paralarý akýtýyor ayrýcada borsa endeksi yükselmesinde düþüþünde elindek tümþirketlerin hisselerini veriyor yatýrýmcýnýn kucaðýna isteyene yüklüce veriyor bu güne dek talep edip alamayan oldumu olmamýþtýr sonrada alt kademelere düþürüyor hisseleri sen ben bekleyelimki hisseler yükselecek zararýmýzý kurtaracaðýz..Babasý öldükten sonra bu þahýs dahada merhametsiz zalim bir insan olmuþtur..Babasýnýn saðlýðýnda bayramlarda hisseleri bir iki tavan yaptýrýyordu vatandaþ bayram harçlýðýný çýkarsýn diye o zamanýn yatýrýmcýlarý bunu biliyordu þimdi oðlu hep bana hep bana bir sana bir bana yok kaldýki biz böyle olsun derdindede deðiliz uzun vadeli yatýrýmcýyýz 20-30 yýldýr bu þirketler hiçmi kar etme arkadaþ..Devlet yönetenler ve spk lütfen sesimizi duyun ve mücahit Ören'i bir araþtýrýn soruþturun milyonlarca insan haksýzda bir o mu haklýdýr Allah aþkýna...
Siyasete baðlamayýn burada.Akpartiden önce de vardý bu çete.Ve o zamanlar en büyük vurgunlarý yaptýlar.Neden kimse dur diyemez bunlara onu tartýþalým.2000 in baþýnda tahtasý kapanmýþtý yaw.%95 düþüþle aylar sonra tekrar tahtasý açýlmýþtý.Doymamýþlardý çünkü.Oyun çok ********ce idi adýný ihlas koyarak nerde bir saf müslüman iyi niyetli varsa mahkum ettiler.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Sn mustican, bu ülkede artýk azerbaycan modeli seçim olup iktidarý asla býrakmazlar.
2. Teorim ise ülkeyi savaþ politikasýna sokup beþ yýl daha yonetimi elde tutmak.
Bunlarýn hiçbiri olmasada gelecek yönetimin umrunda bile olmayýz... çünkü bunlarýn tasmasýný kim tutarsa karþý tarafa havlayacaklarý için her gelen hükümetin iþine gelir dolayýsýyla vatandaþ yine ortada...
Tek tesellimiz Allah'ýn oyun kuranlarýn ve tuzak kuranlarýn en iyisi olmasýnýn tecelli etmesini beklemektir.
SM-J610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri