637 milyon kar açýklamýþ olan bu AMK hissesine ne zaman talep gelecek , bir hisse 20 sene ayný fiyatta olurmu , bu nasýl birþey yaaaa !!!!
637 milyon kar açýklamýþ olan bu AMK hissesine ne zaman talep gelecek , bir hisse 20 sene ayný fiyatta olurmu , bu nasýl birþey yaaaa !!!!
5 krs emeü versin 5 lira olurytd.....
Dostlar nicesiniz? Ses seda vermez olmussunuz. Hele deyin nolcak bu endexin hali? Yoksam calilara saklanildi![]()
Yazdýklarýmýn hepsi hayal ürünüdür ve asla al sat yada tut tavsiyesi deðildir
Spekcan sen yokmusun sen, bazen boyle yataysun, hade kalkasun az calusasun da![]()
Yazdýklarýmýn hepsi hayal ürünüdür ve asla al sat yada tut tavsiyesi deðildir
Uzun aylar oldu ses seda çýkmayýnca tamam dedim kurtulduk o da ne demez olsaydýmVelinin ne yapacaðý belli mi olur geliyorum demez aha na böyle çýkar gelir maþallah..
Aman kardeþim hasta falan olma saðlýðýn sýhhatin iyi olsunda merak etme zaten biz iþin þakasýndayýz..
EVLÝ TV SPÝKERÝNÝ HAMÝLE BIRAKA... https://youtu.be/0-SeFAg5LZs @YouTube aracýlýðýyla
“Finans piyasasýnda, türev iþlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarýdýr.” -mustican
"Akýllý kimdir? Herkesten öðrenen. Kuvvetli kimdir? Hýrslarýný yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."
Kardeþim,bu pislik hýrsýz,soyguncu þeytan o karý bilinçli olarak açýkladý hani eleþtiriyoruz,þikayet ediyoruz ya sürekli zarar açýklýyor diye iþte o gerçeklerin önüne geçmek için þimdide bu taktiði uyguluyor dolaysýyla fiyatlar kuruþlu rakamlara daimi olarak sabitlenmiþ belli fiyatlar aralýðýnda hareket ederek soyguna,vurguna ,hýrsýzlýða devam ediyorlar..Þeytanlar Ramazan ayýnda baðlandýðý için belki yükselir dedik ama bu azýlý kör þeytan çýktý onu koruyup,kollayan,destekleyenleri hýrsýzlýk ,soygun,vurgun konusunda cebinden çýkarýr..Türkiye Devletini ,vatandaþlarýný soyuyor vatandaþý olduðu ana vataný Amerika bankalarýna aktarýyor Enver Oðlu vatan haini soyguncu harami Mücahit Ören Ýktidar partisinin ve asalak çorbacý ortaðýnýn biricik manevi hýrsýz baþý evlatlarý adeta kendisiyle gurur duyuyorlar son yýllarda yetiþtirdikleri en iyi soyguncu hýrsýz Allah hepsini Cehennemin kör kuyularýndan çýkarmaz Ýnþallah..Not: Benim hiçbir siyasi partiye üyeliðim ,sempatim,baðlýlýðým,yakýnlýðým kesinlikle yoktur..
Bir kez daha ihlas soygunlarý anlatýldý cevheri guven tarafýnda yuzbinler dinliyor nafile ,bilinenlerin tekrarý , simdi guluyorlardýr adý gecenler, iihþasa gun dogdu , videoyu sebep gosterip dusururlerde dusururler, sonra toplarlar, bir kac ay sonra liralara ulasýr....23 yýl dile kolay , kac kat kazandýlar , sasa daki oyun ufak kalýr, evet sasa da oyun var. Sabancý bunlarý yapabilme yeteneðinden acizmiydi , öyleyse sabancý holdingin durumu ne? Sektor den cýkkmýþmýþ, sirket temel amacý buyume ve kâr dýr, hersey bu ikisi için. Ne yaparsan yap bu ikisini kazan ilkesini þirket patronlarý býrakmaz , sokaktaki þahýslar bile bu ikilinin peþinde koþuyorlar. Yazýk ki ne yazýk ez gec anþayýsý, sonra insanlýktada bir numarada dýr derler..... y.t.d.
Yer Ýmleri