Benim de aklmdan geiyor aslnda ama sat valr +3 aes son 1 ayda yzde 14 kaybettirmi yarn da ciddi eksi gelecek akas riski olduka dk seviyelerde. SM-G955F cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
Benim de aklmdan geiyor aslnda ama sat valr +3 aes son 1 ayda yzde 14 kaybettirmi yarn da ciddi eksi gelecek akas riski olduka dk seviyelerde. SM-G955F cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
Fitch Ratings, koronavirs salgnnn petrol piyasalarna etkilerine ilikin bir bilgi notu yaynlad. Bilgi notunda, koronavirs salgnn, yaylmaya devam etmesi durumunda petrol talebini azaltabilecei, Brezilya, Norve ve ABD gibi retimi artan lkelerde retim fazlasnn daha da ykselmesine neden olabilecei belirtildi.
Bilgi notunda, petrolde oluabilecek retim fazlasnn olas etkilerinin, virs salgnn ne kadar sreceine ve OPEC+ lkelerinin retim seviyelerini yeniden dzenleme becerilerine bal olaca ifade edildi.
Fitch deerlendirmesinde," 2020 ylnda jeopolitik gerilimler ve ekonomik algdaki nemli itici unsurlarn nda petrol fiyatlarnn byk oranda oynakln korumasn bekliyoruz." ifadesine yer verildi.
https://www.aa.com.tr/tr/dunya/fitch...bilir/1723254#
Burak beklentin dndaki grleri hemen reddetme. Evet belki dolar normal koullar altnda ubat ve mart aylarnda o seviyelere gelmez. Ancak dmez de. Negatif faizin ve enflasyonun yksek olduu olduu bir ortamda dolar dmek deil tam tersine bir mddet sonra ykselmek zorunda kalabilir. Bir yere kadar basklayabilirsiniz ama sonra hepsini toptan alr.
Deseki 6,15 tamamda 6,85 neymi[emoji3] piyasada dolar ykseltecek yabanc yok. Zaten swaplar malum. Ksa vadede yerlide zaten dolar alacak parada yok. Yeteri kadar almlar zaten. Yava yava d ticaret a vermeye baladk. Buna bal olarak kur orta vadede artabilir ama o seviyelerin gelmesi iin ciddi bir kriz lazm.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Endeks nasl aar, stratejimiz ne olmal? Yorumlar rica edelim.
Selamlar. Burada yazm olduum bilgi, yorum ve dnceler tavsiye ve yatrm danmanl kapsamnda deildir. Webster stad nerede diye sormayn, ite burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Mac +1.67 getirmi bu aralar ok iyi gidiyor.Tcd den kp gei yaparm var
Yurtd yemyeil, Halkbank haberi de geldi. Petroln dmesi de olumlu. Bir sre ykselir herhalde.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yer mleri