madenr 13/08/2004
Duhul
Jan 2004
Gönderi
162
2000 lot 1220 liradan yeterince düştüğüne inandığım Medyahol.aldım.Tam aracı kurumdan çıkarken bir öğretmen arkadaş selam sabah derken " kağıt almak istediğini söyledi" " ben pek anlamam dediysemde yenice medyahol aldığımı sölemiş bulundum" Gidip tüm parası ie 10.000 lot 1200 liradan almış.Kağıt 900 e kadar düştü.Her gördüğünde öfkeli bakar oldu.Arkadşların dediğine göre de "bir b.. anlar sandık" filan szölerini edermiş.Kağıt bir yükselmeye başladı 1500 -2000 ben ikibinde sattım.onu her gördüğümde yeni zirveler geliyor, çay kahve muhabbetleri gelsin gitsin.kağıt 5000. "sat diyorum " yanıt"abe bu kağıt 6000 olacak" defalarca bu tür sat muhabbetleri ne mi oldu.kağıt 9500 onun yanıtı " kağıt 15000 olacakmış" bugünkü parayla 12 milyarı 95 milyar olmuş ama az gelmiş ki devam ediyor.
Bir duydum ki tahtası kapatılmış kağıdın.Gördüğümde durumu hiç iyi değildi.Psikolojik travma geçiriyordu.Çay içmeye davet ettim.Çay kaşığı ile sanki çayı değilde.Koca bir teknede pekmez karıştırıyordu.Uzun süre görmedim.Haberini de alamadım.Evini satmış ve bir başka kente yerleşmiş olduğunu duydum.Borsa hayatım boyunca beni çok üzen ve buranın insanı velide,delide edebileceğini hiç aklımdan çıkarmam.

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri