Suan benim anladigim sadece 1 yil gectigini ama arbulun yetkililerinin halen bir aciklama yaptigi gereken sartlari yerine getirmedigi kendi dusuncem ise bosa umutlanmamak gerek
SM-A510F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Suan benim anladigim sadece 1 yil gectigini ama arbulun yetkililerinin halen bir aciklama yaptigi gereken sartlari yerine getirmedigi kendi dusuncem ise bosa umutlanmamak gerek
Desemde bende umutlandim simdi bu hafta icerisinde ya tamamen biteriz ya yakin izleme pazarina alirlar yildiz pazara alsalar daha iyi ama olsun ana pazarda yakin izleme pazarida is gorur 28. Maddenin 1. Fikrasi geregi ya tamamen bitersiniz yada yakin izleme pazarinda izlersiniz der gibi hayirlisi bakalim
Gozumuz aydin arkadaslar)
SM-G900FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/595044
2016/03, 2016/06, 2016/09 ve 2016/12 dönemi finansal tablolarýný KAP'ta yayýmlamamýþ olan Arbul Entegre Tekstil Ýþletmeleri A.Þ. (Þirket) hakkýnda Borsamýzýn almýþ olduðu 24/03/2016 tarihli kararýndan itibaren bir yýl geçtiðinden, Þirket Kotasyon Yönergesinin 28. maddesi 1. fýkrasýnýn (b) bendi kapsamýna girmiþtir.
Kotayon Yönergesinin 28/(1)-b maddesi aþaðýya çýkarýlmýþtýr.
"(...)
b) Borsa kotundan çýkarýldýðý tarihten itibaren 1 yýldan daha fazla bir süre geçmiþ olmasý durumunda, kottan çýkma nedenlerinin ortadan kalkmýþ olmasý, varsa Yönetim Kurulunun kararýnda belirtilen diðer þartlarýn yerine getirilmiþ olmasý ve bu Yönergenin ilgili maddesinde aranan kota alma þartlarýnýn tamamýnýn saðlanmýþ olmasý gerekir."
tarihi yazmamýþlar ancak pazartesidir diye düþünüyorum yakýn izleme pazarýnda iþlem yapacak.
Acilmismi
Yakin izleme pazarinda
Acaba nezaman aciklama gelir kota tekrar giris icin.
SM-G900FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahtasý kapandýmý
Turk Telekom TT175 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri