-
Borsa her zaman fırsatları içinde barındırır. Hırslı olmadan mantıklı sabırlı yatırım yapılmalıdır. Çok da zevklidir ayrıca. Viop çok risklidir. Risk yönetimi birinci unsurdur.
-

Originally Posted by
psikoanaliz
Borsa her zaman fırsatları içinde barındırır. Hırslı olmadan mantıklı sabırlı yatırım yapılmalıdır. Çok da zevklidir ayrıca. Viop çok risklidir. Risk yönetimi birinci unsurdur.
eyvallah, terste olunmadığı sürece evet, bir motorsiklette böyle dizlerinin bağı çözülüyor bir de viopta
-

Originally Posted by
zebetosu
eyvallah, terste olunmadığı sürece evet, bir motorsiklette böyle dizlerinin bağı çözülüyor bir de viopta

Aynen teknik kurallar önemli. Şimdiden 140 a geldik.
Yüzde 90 ihtimallin çoğu gerçekleşti. Yazdıktan sonra 1400 puan çıktı. Aslında net yazmak istemiyorum. Terste kalma diye yazdım sizin için.
-

Originally Posted by
psikoanaliz

Yüzde 90 ihtimallin çoğu gerçekleşti. Yazdıktan sonra 1400 puan çıktı. Aslında net yazmak istemiyorum. Terste kalma diye yazdım sizin için.
walla sorma aselsan da tersteyiz? biraz daha dayanacam gibi? ağalar bankalara geçince bunu bir kenara atacaklar diye bekliyorum.
-

Originally Posted by
psikoanaliz

Sonunda tepki geldi hocam tabi. Akşam vermezlerse
-
-

Originally Posted by
psikoanaliz
çok teşekkürler Üstadım,özledik sizi
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz