-

Originally Posted by
denizkiraz42
15 i gorur o. Ama 10 dan 5 e duser. 12 den 6 ya duser. Boyle yaparak 15 i gorur. Bu hareketlere yurek dayanirsa buyrun. Bende risk%0.000000000001 bile katlanamiyorum. Sizin risk alginiz iyi ise buyrun 15 yolculuguna
Bi bakarsin brut takas bi bakarsin bedelli vs. Bosuna 15 dalda oscar adayi degil yani. Bi bakarsin satis hikayesi/ yalani vs..
Hcm grup var grup onlar ne isterse o olur. 15 e gidecegi yonunde duyum aldim. Ama dedigim gibi 8 e gider donra 5 taban 4 e indirir 6 ay yatay vs. Grup ne isterse o olur.
-

Originally Posted by
BORSA55
Deniz hocam pagyo ve banvit grafiğiniz var mı müsaitseniz ?
Disardayim. Hafta ici atarim hcm.
-

Originally Posted by
denizkiraz42
15 i gorur o. Ama 10 dan 5 e duser. 12 den 6 ya duser. Boyle yaparak 15 i gorur. Bu hareketlere yurek dayanirsa buyrun. Bende risk%0.000000000001 bile katlanamiyorum. Sizin risk alginiz iyi ise buyrun 15 yolculuguna
Yok hocam almıyım ben. Sağlıcakla kalın.
Yeni haftada tüm arkadaşlara bol kazançlar ve önceliklede sağlık ve esenlik diliyorum
-

Originally Posted by
denizkiraz42
Tamam saolun
-

Originally Posted by
denizkiraz42
Deniz hocam mrb.
Müsait olunca Yesile bakma şansınız var mı?
Şimdiden teşekkürler..
Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
denizkiraz42
deniz hocam
tskb major bakabilirmisiniz lutfen
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
denizkiraz42
Bi bakarsin brut takas bi bakarsin bedelli vs. Bosuna 15 dalda oscar adayi degil yani. Bi bakarsin satis hikayesi/ yalani vs..
Hcm grup var grup onlar ne isterse o olur. 15 e gidecegi yonunde duyum aldim. Ama dedigim gibi 8 e gider donra 5 taban 4 e indirir 6 ay yatay vs. Grup ne isterse o olur.
Hocam ttkom bakabilirmisiniz müsaitseniz
-
Hocam sokm, selec, despc ve son olarak alka bakabilir misiniz.
Bir de 1 yıllık bir yatırımcı olsanız alıp ekran kapatmak için alacağınız kağıtlar neler olurdu hocam
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri