Arkadaşlar borsa sabır yeri, sağlam yapısı olan, sürekli kar eden şirketler kar değer çarpanına göre eni sonu değerini bulacaktır. Burada günlük haftalık aylık bakmamak lazım. Şişe cam Trakya Cam gibi hisselere doğru PD/DD fiyatından giriş yapan yatırımcıların zarar edeceğini zannetmiyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
524 571 602
VIA_A3_Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uzun zaman sonra ilk defa trakya şişeden daha hacimli. Hemde oldukca hacimli. Aciga satista yasak. Toplayanda is yatirim.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Citi şişede bildigin mal bosaltiyor. Tek basina.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne para götürdüler bee.......... ilk önce birleşme açıklaması ..... iş bankası sanırım 300 mlyn dolar hisseler için para ayırma açıklaması .... şişe camdan yetkili bir bayanın bloomberg tv de şirketle ilgili güzel konuşma muhabbeti....... her şey ne kadar olumluydu...... türkiyenin değil dünyanın belli başlı ( cam üretiminde) ... çalışan , üreten, kazanan bir firma....... geri alım fiyat garantisi ... hisselerinin borsada piyasaya göre aşağıdan işlem görmesi ....değerleme için bir firma ile anlaşılması yatırım yapmamak salaklık olmalıydı ( kendi düşüncem)..... ağı öyle güzel kurdular ki kaçabilene helal olsun ... planlama , strateji, soygun .... bravo iş ve şişe yönetimi ... profesyonellik bu demekki ve siz çok profesyonelsiniz hakkınızı vermek lazım....
Hisse senetleri küçük yatırımcının beklentisine göre hareket etmezler maalesef, etselerdi eşyanın tabiatına aykırı olurdu diye düşünüyorum.
haklısınız ama ... syn zelig çok kişi viopta işlem yapıyor ki bende öyle ... şişe grubunun hisseleri karışık şekilde elimde mevcut... ortalama yaparak aşağı doğru geldim .....cuma günü iki aracı kurum beni aradı ... hesapta para olmasına rağmen karşılamıyor .. neden ör. şişe 4 09 u görüyor.... 10 bin tl lik kontrat düşmüş eksi 10 bin ( rakam örnek amaçlı) ... hesabı kapatsalar bittim ben ... şişe nasıl düşer buralara ona kızıyorum... ki çoğu kişiyi batırdılar .. yazık değil mi insanlara beklentisi olan kağıtta taban gösterilmesi...nasıl kızmayım ben iş yönetimine
Yer İmleri