Yatýrým faaliyetlerindeki karda fabrika satýþ ve kiralamadan dolayý önümüzdeki sene bu rakam bilançoda olmayacak yanlýþsa düzeltin Ýsmail bey
Yatýrým faaliyetlerindeki karda fabrika satýþ ve kiralamadan dolayý önümüzdeki sene bu rakam bilançoda olmayacak yanlýþsa düzeltin Ýsmail bey
þirket çalýþaninin azalmasý bence iyi degil.Þirket küçülüyor mu acaba.Verimliligi arttirir ama uretim, satýþ azalýr.Ýlerleyen yýllarda ne olur kestiremiyorum.
Mi Note 3 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Modern yeni kurulan fabrikalarda alýnan makineler tam otomasyon insan gerektirmiyor maalesef bizim oyle bir makýnemýz varmý bilmiyorum ama center glass ile ayný binada birleþtik.Tek çatý altýnda toplanan firmalar genelde iþ gücünü azaltýr. Ben hala umutluyum eski fabrikanýn 3 katý büyüklüðünde yeni fabrika boþa yapýlmadý muhakkak bir yatýrým ve üretim planlamasý yapýlmýþtýr.
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne alýcýlý bir seyirle baþlamasý bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açýlýþ fark deðerine iliþkin medyan
tahmini +350, ortalama tahmin ise +411 oldu.
Foreks'in 37 aracý kurum analisti ile yaptýðý ankette, en yüksek
beklenti +1.050 puan olurken, en düþük beklenti -425 puan olarak
gerçekleþti.
Ankete katýlan 37 analistin 34'ü pozitif, 3'ü negatif açýlýþ
tahmininde bulundu.
BIST100 Endeksi, dün günü 1.217,76 puan düþüþle 119.574,10
puandan tamamlamýþtý.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafýndan günlük düzenlenen
BIST 100 Endeksi açýlýþ anketine katýlmak isteyen yatýrým
uzmanlarý [email protected] adresine baþvuru maili
gönderebilir.
- BIST100 Açýlýþ Anketi Sonucu
Medyan : +350
Ortalama : +411
Maksimum : +1.050
Minimum : -425
Katýlýmcý: 37[(+34)(-)3]
Foreks Haber Merkezi ( [email protected] )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(19/02/2020 - 09:22:27)
Hacimsiz rölantide dinleniyoruz sanki fýstýk gibi bilançoya çok güzel tepki verdi, olsun böylede iyi 2 ileri 1 geri dikkat çekmeden.
Ne zaman mý dikkat çekeceðiz nisan ayýnda kap a bedelsiz haber düþtüðünde. Bu yazýmýda o gün geldiðinde tekrar paylaþýrým.
Yer Ýmleri