Adamlar %10 yapýp kapanmasýn diye tam ucunda býrakýyorlar.Sonra bir daha ...
Imkb en fazla %5'e izin verecek artý ya da eksi..
Mali durumu,uretimi,performansi iyi olan hisselere de aylik,yýllik prim verecek.
Yoksa burasý tam kumarhane oldu artýk![]()
Adamlar %10 yapýp kapanmasýn diye tam ucunda býrakýyorlar.Sonra bir daha ...
Imkb en fazla %5'e izin verecek artý ya da eksi..
Mali durumu,uretimi,performansi iyi olan hisselere de aylik,yýllik prim verecek.
Yoksa burasý tam kumarhane oldu artýk![]()
Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
Hicranlý hayatýn ne de son matemidir bu.
Bi kac yorumda yapsaydiniz, hosgeldin siz yenisiniz bizde buraya temel attik[emoji1]
Redmi 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada arkadaþlar;
%100 bedelsiz sermaye artýrýmý olmasý için öncelikle sermaye tavanýnýn artýrýlmasý lazým yoksa maksimum 25 milyona çýkarabiliyoruz. kap haberi düþebilir, düþmesi lazým.
Þirketin kayýtlý sermaye tavaný 25.000.000-TL olup, her biri 1 (bir) Türk Lirasý itibari deðerde
25.000.000 adet paya bölünmüþtür. Sermaye Piyasasý Kurulu’nca verilen ilk kayýtlý sermaye
tavaný izni, 2013-2017 yýllarý (5 yýl) için geçerli iken 16.03.2017 tarihli Yönetim Kurulu Kararý
ile söz konusu geçerlilik süresinin 2021 yýlýna kadar uzatýlmasý için gerekli iþlemlerin yapýlmasý
kararý alýnmýþtýr.
Yeni deðilim aslýnda, bir süredir çalý arkasýndan izliyorum) Katkýlarýnýz için teþekkürler yeri gelmiþken.
Bilançolar öncesi almýþtým, bir kýsmýný sattým ama bir kýsmý duruyordu. Çok hýzlý düþtüðünden dün bugün biraz ilave ettim baþka hisselerden transferle. Haftalýk grafiðe baktýðýmda aþaðý biraz daha potansiyel olmakla birlikte yolun çoðu gitti gibi duruyor. Yani ölmüþ eþek olmasa da en az can çekiþen eþek modunda; dolayýsýyla artýk kurttan çok korkmaya gerek yok bence. Biraz süründürüp toplamak isteyecektir muhtemelen ama endeksin hareketleri de çok önemli; niye bu kadar sert gevþediði de önemli. Misalen piyasadan týrsýp salmasýyla, toplamak için salmýþ olmasý arasýnda fark olacaktýr..
Asla yatýrým tavsiyesi olmamakla birlikte grafikte dip seviyeler 2.60 civarý duruyor; ortam malum, deðiþik rakamlar da oluþabilir tabi. Ben düþerse 2.7x ve 2.6x rakamlardan birer alým daha yaparým muhtemelen, bekleme sýkýntým yok
Temel açýdan petrol fiyatlarýnýn düþmesi olumlu þirket açýsýndan, ama benzer nispette iþleri düþeceði için süreci takip etmek lazým.
Son olarak saatlik görüntü de þu þekilde:
Teþekkürler sonli katýlýyorum söyledýklerýne
Hissenin takaslarýný incelediðimde son 1 ay fiyat 5.90 dan 2.90 a süzülürken citi öncülüðünde 200 bin lot civarý mal daðýtýlmýþ duruyor; ancak yýlbaþýndan bu tarafa takasý incelediðimizde citi nin hala 450 bin lot artýda olduðu görünüyor. Takaslarda her türlü fýrýldak dönebilir, bunlarý yorumlarken bunu unutmamak lazým. Burada attýðým resimden farklý þekilde takaslarý detaylý incelediðimde; genel olarak hep bir al gülüm ver gülüm var. Yani birileri sürekli ring yapýyor) Dolayýsýyla, bu dayýlarýn caný nasýl çekerse fiyat öyle þekillenir gibi.. Þu an iþlem gören hisselerin(6m civarý) toplam ederi epi topu 15-20 milyon TL, büyük tahtalarda yeri geliyor tek kademede dönüyor bu para. Ýsteseler býrak %50 den fazla düþüþü, %5 kýpýrdatmazlardý...
![]()
arkadaþim, grafik okunmuyor.
Mi Note 3 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri