Redmi 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aþaðýya doðru devre kesti.
Toplam iþlem 137 bin. fiyat 7.06
Dün kademelerde 10-20 biner pasif alýþlar varken vermeyen arkadaþý bugün 7.06 ya vermeye iten olumsuzluk ne ola ki?
Ýsmail Bey, yorumunuzu alabilir miyiz?
Sonunda kar satisi geldi ben uzuncuyum bekledigim haber akislari oldugu icin oyle ufak kar satilasarinda stop yapacak degilim o kadar toy degilim herkesede saygi duyarim tabi al sat yaparak da elimdekini kaybetme riskine girmem.
Hissede uzun süredir bulunanlar ve bilgi sahibi olanlar varsa kýsa bir bilgilendirme yaparsanýz memnun olurum. Hikayesi yatýrýmlarý, beklentisi vs.
Bu
Kar satýþý denilen cuma gününu özellikle alým olarak deðerlendirdim hatta portföyümde bulunan kfein bir miktar zararý göze alarak satýp tmpol de lot arttýrdým.
Hayýrlýsý
Þirketle ilgili fazla yorum olmamasý güzel aslýnda . demek ki fazla küçük yatýrýmcý yok hissede.
Þirket 5000 m2 lik fabrika yerine 29 bin m2 lik yeni fabrika yaptý, Üretim ve satýþ anlamýnda henüz tam istenilen seviyede deðil ama bekliyoruz iþte.
Ortak olduðu þirketin de tüm hisselerini alarak baðlý ortaklýk haline getirdi. ( 2012 yilinda Kayseri Hacilar Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulan Center Glass Cam Mobilya Tekstil San Tic AS. modern üretim tesisi ve yeni teknoloji makineleriyle mobilya, dusakabin, beyaz esya ve otomotiv sektörlerine yönelik temperli cam üretimi ve satisi yapmaktadir. )
Üretim kapasitesi aylýk 90.000 m2
vs vs
Yalnýz arkadaþým þirketin KAP taki son faaliyet raporunu okursanýz daha iyi olur.
Son düzenleme : playmaker; 07-06-2020 saat: 10:21.
playmaker çok saðolun verdiðiniz bilgiler için. Ýncelemeye devam edeceðim.
Sanýrým burada 3-5 kiþiyiz.
Bu düþüþte hepimiz de panik olmadan alým yönünde hareket ettik görünüyor.
Yer Ýmleri