Dinlensin bu hafta haftaya devam.
Dinlensin bu hafta haftaya devam.
Valla ister dinlensin ister gitsin her geri geldiðinde daha alým yapýyorum. Þu an portföyümde yüzde 25 i. Ben güvendiðim hissede alým yapmaktan korkmam.Düþtükçe almaya devam yani. Bu kademelerde alýmlarýmý þimdilik tamamladým. Umarým 7 altýna gelmez, ama gelirse mutlu da olurum ayrý konu.
Ýsmail bey durum ne destek kaç düzeltme mi yapýyor
Beným en buyuk beklentým biliyorsunuz bedelsiz sermaye artýrmý , yükselen bir kanalýmýz var, bu kanalýn içinden çýkmasý ve yeni bir trend oluþturmasý için 7 tl üstünde haber düþmeli yada güneþ enerjisi kurulumu bitmiþtir eletrik üretmeye baþladýk haberide yeni bir alým dalgasýný getirebilir ama þuan itibari ile 4 gündür satýþ yiyoruz.
Grafik günlüktür. Pembe çizgi uzun vade düþen hattýmýzdýr.
Ýki seçenek var:
1- düþen hattan onay alarak yoluna devam edecek,(benim beklentim bu yönde idi)
2- fibo 78,6 seviyesine kadar inip iyi bir silkeleme yapacak.
Periyodu 60 lýk yaptýðýmýzda grafik daha umut verici oluyor ama belli olmuyor bu iþler. Tahta yapýcý nasýl isterse öyle olacak, ama buralara kadar da boþuna gelmemiþtir herhalde.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.
city tekrar takasa giriyor arkadaþlar bilginiz olsun
Dun meryy net 115 bin lot aldý, bugunde credit 17 bin lot net alýcýlý her ikiside citye virman yapýyor.
Yer Ýmleri