Rahat olun ve zorlandýðý yere bakýn. Sonrada hedefe bakýn. Daha önce Ýsmail beyin söylediði yer hedeftir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Rahat olun ve zorlandýðý yere bakýn. Sonrada hedefe bakýn. Daha önce Ýsmail beyin söylediði yer hedeftir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.
Bir çati ges girisimi haberi gelmek uzere deniyor. 2019 yýlýndaki giriþim sonuçlanmýþsa ve
Eger boyleyse yanlis degilse hesaplama sermayesi oraninda bir giriþimden söz edebiliriz.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/819059
Þirketimiz, 20.11.2019 tarihinde Kamuya Aydýnlatma Platformunda yaptýðý açýklamada, öz tüketimin karþýlanmasý amacýyla mevcut üretim tesisimizin çatýsýna 2,8 Megavat kapasitesine kadar çatý tipi Güneþ Enerjisi Santrali (GES) kurulmasý için Kayseri Mimarsinan Organize Sanayi Bölge Müdürlüðü'ne Çaðrý Mektubu baþvurusunda bulunduðumuzu duyurmuþtu. Kayseri Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüðü, ilgili baþvurumuza (03-30)-283 sayýlý Çaðrý Mektubu ile 2,35 megavat kapasite için olumlu görüþ vermiþ bulunmaktadýr. Bundan sonraki süreçte proje çizimi tamamlanacak olup, projenin onayý için TEDAÞ'a baþvurulacaktýr. TEDAÞ'ýn proje onayýndan sonra, Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi Genel Müdürlüðü ile baðlantý anlaþmasý yapýlacak olup, anlaþmadan sonra projenin inþasýna baþlanacaktýr. Söz konusu süreçlerle ilgili kamuoyu aydýnlatýlmaya devam edilecektir.
Þubat ayýnda gelen son haber ondan sonra salgýn baþladý muhtemelen gecikme bu yüzden bir çok firmada bu durum yaþandý yatýrýmlar gecikti. Bu yatýrýmý yaklaþýk maliyeti 5-6 milyon tl civarý ýnternetten araþtýrdýgým kadarý ile ve 5 yýlda da maliyeti çýkýyor sonrasý kar.
Saðolun. Doðrudur. Maliyet dediginiz gibidir. Doðru ve güzel bir giriþim. Sirketin yaptýðý doðru yatýrýmlar hem kazanç hanesine hem de prestijine katký yapar.
Þirket iyi durumda sanýyorum iþ hacmi de çalýþtýðý firmalata saðladýðý ürünlerle geliþiyor.
Çok daha iyi seviyeleri hak edecek gibi düþünüyorum
Gün sonu deðerlendirmesi yaparmýsýnýz pasta ile ismail bey.
Yabanci almaya devam ettikce derinlikteki hisse azaliyor, yakin yakip edecegiz.üç ileri bir geri devam ediyoruz,kap haberlerini bekliyorum sert hareketler icin
Redmi 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
taban açýlýþ görünüyor silmezler ise
bende yazdým tabana alýþ bakalým verecekler mi
Yer Ýmleri