Bakýyorum belli bir kesimin dilinde ''''ekonomi bitmiþ'''' Düz mantýk ülkede olan biteni bu gözler görmüyor bu kulaklar duymuyor herhalde.. ÜLKEMÝZ bundan 20.-25 yýl öncesine göre aynýmý. Artýk AÐIR SANAYÝ var kendi tankýný, kendi helikopterini, kendi roketini, Askeri araçlarýný, Savaþ gemilerini ÝNSANLI ve ÝNSANSIZ hava araçlarýný yapýyor Yakýnda kendi yerli yaptýðý Uçak gemisi de yakýn bir zamanda denize indirilecek, OTOYOLLAR, ÞEHÝR HASTANELERÝ, 3.KÖPRÜ, Yakýnda ÇANAKKALE KÖPRÜSÜ, HIZLI TREN, Yakýn bir zamanda bursa Gemlikte kurulmakta olan YERLÝ ARABA FABRÝKASI,. en basidinden Araba kullananlar bilir þehirler arasý tek þeritli yollarý kullanýyorduk artýk onlar kalmadý. Ýsteyen istediði hastaneye kuyruða girmeden randevu alarak gidebiliyor. Bunun yanýnda saðlýk ocaklarý.Hastalara evde bakým hizmetleri onlara bakanlara maaþ..EMEKLÝLERE BAYRAM ÝKRAMÝYELERÝ.....Eðer bunlarý GENÇLER bilmez ORTA YAÞ gruplarý bilir BABALAR, ANNELER bilir........ Bunlarý yazdýðým için kimse alýnýp gücenmesin ben gençlere DEVLETÝNÝ KÜÇÜMSEMEYÝP ÜLKEMÝZLE GURUR duymalýyýz....Bazen görüyorum AVRUPAYI övmekle bitiremeyen bir kesim var...Biz kendi ülkemiz ve insanýmýz ile gurur duyalým...AVRUPA dediðin ÝKÝYÜZLÜ, KARAKTERSÝZ, VERDÝÐÝ SÖZÜ YERÝNE GETÝREMEYEN BÝR TOPLULUK SÜRÜSÜ... Bunun yanýnda her KALKINMA AMLESÝ yapan ülkenin borcu da olur alacaðýda, ÞÝRKETLER büyürken ya devletten yardým yada bankadan kredi alarak büyüyor, Ýnsanlarda öyle parasý yok veya az ise bankadan kredi alýyor alacaðý hacim büyükse TEMÝNAT gösteriyor.... Herkese bol kazançlar diliyorum. Herþey gönlünüzce olsun.
Sayýn yeþil Venezuela nasýl battý bir izle. Yerli oto içinde Turhan bozkurt açýklamýþ bilmediklerimizi. Her gösterilenlere inanma
Deðerli Kardeþim., Kötüler ülkemiz için örnek olmamalý...BÜYÜK DEVLET nasýl olunur bunun örnekleri TÜRKLERÝN ve Baþýndaki Liderler ve ona inananlarla olur...Bunlara örnek Büyük SELÇUKLU DEVLETÝ, OSMANLI ÝMPARATORLUÐU, Ýmparatorluðun çöküþü ile yine AKIL ve LÝDERLÝK vasýflarý ile M.K.ATATÜRK ve TÜRKÝYE CUMHURÝYETÝ'nin kuruluþu ve ondan sonra EKONOMÝK büyüme...Atatürk'ün ölümünden sonra SÝYASÝ ÇÖKÜÞLER KOLTUK KAVGALARI, KOALÝSYONLAR Ülkemizi yýllarca KALKINMA HIZINI kesti...Ýnþallah ÜLKEMÝZ yakýn bir zamanda ORTADOÐUDA sözü geçen TEK ÜLKE olacak....Onun için herkesin ve yönetenlerin ülkemizin geliþine katkýda bulunmasý gerekir. Birilerin dediði gibi '''''ne iþin var Akdenizde, ne iþin var Libyada Ne iþin var orda burda
denmemeli.CESARET ve KORKUSUZ ülke olmaz isen bir çýrpýda yutmak için her tarafýmýz düþman DEVLET dolu...TÜRKÝYE'nin önünü kesmek için uðraþan devletleri herhalde haberlerde herkes görüyordur....Allah ÜLKEMÝZÝ ve ÜLKEMÝZ için çaba gösterenlerin yolunu açýk etsin inþallah.
Ýsmail bey pasta atabilirmisiniz. Tþk ederim.
Redmi 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkese iyi bayramlar, sevdiklerinizle saðlýklý nice güzel bayramlara
Ýyi bayramlar ismail bey deðerli hissedaþlar
Yer Ýmleri