anadolu uzerýnde patron mal satmaya devam dýyor garantý alýyor,27 býn lot oldu
Redmi 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sürekli garanti alýyor korku salmaksa yakýndýr haber ne dersiniz ismail bey.
Bu satis icinde yarin kap haberi gorecegiz bakalim hangi patronun mali.
Bazi hisseler vardir patron mal satiyor diye tahta satis yer ama biz o tahtalardan degiliz,aksine patronun mali bitince bu tahtaya alici gelecek.
Sacma sapan ici bos sirketler kac kati fiyat oldu bu firmanin yaptigi yatirimlar boyunu asti ortada henuz dogru duzgun bir prim yok.
Ortada bir de bedelsiz potansiyeli varken patron taban yaptirsa vermem acikcasi bu benim kendi tercihim sizler kendi kararinizi verin lutfen yanilabilirim de sonucta
Redmi 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
8,32 önemlidir. Orayý kýramazsa tekrar kýsa bir geri çekilme olabilir. Bu arada bence patronun mal satmasý iyidir. Böylece hisseler oyuncularýn eline geçer ve hissenin derinliði artar. oyuncularýn amacý para kazanmaktýr. Bunun için yukarý sürerler. En azýndan ben böyle düþünüyorum.
Yazdýklarým be çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir...
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.
DÝÐER ORTAKTAN GELDÝ BU SATIÞTA
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/874075
08/09/2020 - 08/09/2020 tarihinde TEMAPOL POLÝMER PLASTÝK VE ÝNÞAAT SANAYÝ TÝCARET A.Þ. paylarý ile ilgili olarak 7,7 - 7,78 TL fiyataralýðýndan 0 TL toplam nominal tutarlý alýþ iþlemi ve/veya 57.150 TL toplam nominal tutarlý satýþ iþlemi tarafýmca/ortaklýðýmýzca
gerçekleþtirilmiþtir. Bu iþlemle birlikte TEMAPOL POLÝMER PLASTÝK VE ÝNÞAAT SANAYÝ TÝCARET A.Þ. sermayesindeki paylarým/oy
haklarým 08/09/2020 tarihi itibariyle %8,67 sýnýrýna ulaþmýþtýr/aþmýþtýr/altýna düþmüþtür. Ýþlemin detaylarýna iliþkin bilgiler aþaðýdaki
tabloda yer almaktadýr.
Ýsmail bey hissemizi emine boztunada paylaþmýþ takibe almýþ belki takipçileri alýr götürür.
Yer Ýmleri