Merhaba hatýrlýyorum sizi, eskiden yapýlan yatýrýmlarý detaylý araþtýrýrdým ve buraya elimden geldiðince yazardým herþeyi, ocak ayýnda herhangi bir hisseyi alýp hiç satmandan bekleyen biri þuan bence tmpolün getirisinden fazla kar ettirmiþtir diye düþünüyorum açýk konuþmak gerekirse.
Tmpol'ü diðer hisselerden ayýran ise çok hýzlý çýkýþ yada iniþler yapmamasýdýr, burada kastým tavan tavan gidip taban taban olmak gibi yoksa düþüþleri ve çýkýþlarý tmpol ünde serttir ama kendýne has bir stili var. Þuan fiyatýna bakarsanýz zirvesine çok uzakta deðil.
Ben bu hisseyi ilk aldýðýmda yatýrýmlarý tamamlanýnca açýk konuþucam 15-20 TL aralýðý hak ettiði fiyat olarak görüyordum. Tabi o zamanlar fiyatý 3 TL idi. 3 TL de iken 15-20 tl olacak desem sanýrým dalga geçilirdim ama þimdi çok uzak deðiliz bu rakamlara.
Ben pandemiden kaynaklý ve bazý yatýrýmlarýnýn tam olarak bitmediðni düþündüðüm için birçok þirket gibi hakettiði bilançoyu henüz göndermediðini düþünüyorum.O yüzden portfoyümde devamlý oluyor bazen azalýyor bazen çoðalýyor ama sürekli olacak.
herkese bol kazançlar

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri