***TMPOL*** TEMAPOL POLÝMER PLASTÝK VE ÝNÞAAT SANAYÝ TÝCARET A.Þ.( Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
Özet Bilgi 2020 Yýlý Olaðan Genel Kurul Çaðrýsý
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? Hayýr
Genel Kurul Çaðrýsý
Genel Kurul Tipi Olaðan Genel Kurul
Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi 01.01.2020
Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi 31.12.2020
Karar Tarihi 10.03.2021
Genel Kurul Tarihi 08.04.2021
Genel Kurul Saati 11:00
GK'na Katýlým Ýçin Pay Sahibi Olunmasý Gereken Son Tarih 07.04.2021
Ülke Türkiye
Þehir KAYSERÝ
Ýlçe KOCASÝNAN
Adres KAYSERÝ TÝCARET ODASI Toplantý Salonu, Alsancak Mahallesi Kocasinan Bulvarý No:167 38110 Kocasinan / KAYSERÝ
Gündem Maddeleri
1 - Açýlýþ ve toplantý baþkanlýðýnýn seçilmesi.
2 - Þirket Yönetim Kurulunca hazýrlanan 2020 Yýlý Faaliyet Raporunun okunmasý, müzakeresi ve onaylanmasý.
3 - 2020 Yýlý hesap dönemine iliþkin Baðýmsýz Denetim Raporunun okunmasý.
4 - 2020 Yýlý hesap dönemine iliþkin Finansal Tablolarýn okunmasý, müzakeresi ve onaylanmasý.
5 - Yönetim Kurulu üyelerinin Þirketin 2020 yýlý faaliyetlerinden dolayý ayrý ayrý ibra edilmesi.
6 - Þirketin kar daðýtým politikasý çerçevesinde, Yönetim Kurulunca hazýrlanan kar daðýtým önerisinin kabulü, deðiþtirilerek kabulü veya reddi.
7 - Sermaye Piyasasý Kurulu ve T.C. Ticaret Bakanlýðýndan gerekli izinlerin alýnmýþ olmasý þartýyla, Þirketin mevcut kayýtlý sermaye tavanýnýn artýrýlmasý ve kayýtlý sermaye tavaný süresinin 5 (beþ) yýl daha uzatýlmasýna iliþkin Þirket Esas Sözleþmesinin Sermaye, Hisse Senetlerinin Nev'i Ve Devri baþlýklý 6. maddesinin tadil edilmesi hususunun görüþülmesi ve onaya sunulmasý.
8 - Yönetim Kurulu tarafýndan seçilen Baðýmsýz Yönetim Kurulu üyesinin genel kurula arz edilerek seçilmesi.
9 - Kurumsal Yönetim Ýlkeleri gereðince Yönetim Kurulu Üyeleri ve Üst Düzey Yöneticiler için Ücret Politikasý ve politika kapsamýnda yapýlan ödemeler hakkýnda Pay Sahiplerine bilgi verilmesi ve onaylanmasý.
10 - Yönetim Kurulu üyelerinin aylýk net ücretlerinin belirlenmesi.
11 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri gereðince Yönetim Kurulu tarafýndan yapýlan Baðýmsýz Denetim Kuruluþu seçiminin onaylanmasý.
12 - Þirketin 2020 yýlý içerisinde yaptýðý baðýþlarý hakkýnda pay sahiplerine bilgi verilmesi ve 2021 yýlýnda yapýlacak baðýþlar için üst sýnýr belirlenmesi.
13 - Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri gereðince Þirketin 2020 yýlýnda 3. kiþiler lehine verdiði teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile elde edilen gelir veya menfaatler hakkýnda Pay Sahiplerine bilgi verilmesi.
14 - Yönetim kontrolünü elinde bulunduran pay sahiplerine, Yönetim Kurulu Üyelerine, üst düzey yöneticilere ve bunlarýn eþ ve ikinci dereceye kadar kan ve sýhri yakýnlarýna, Türk Ticaret Kanununun 395. ve 396. maddeleri çerçevesinde izin verilmesi ve Sermaye Piyasasý Kurulu Kurumsal Yönetim Tebliði doðrultusunda 2020 yýlý içerisinde bu kapsamda gerçekleþtirilen iþlemler hakkýnda pay sahiplerine bilgi verilmesi.
15 - Dilek ve görüþler.
Gündemde Yer Alan Hak Kullaným Süreçleri
Kar Payý Daðýtým
Kayýtlý Sermaye Tavaný
Genel Kurul Çaðrý Dökümanlarý
EK: 1 Temapol Genel Kurul Davet.pdf - Diðer Genel Kurul Çaðrý Dokümaný
EK: 2 Temapol Genel Kurul Vekalet.pdf - Diðer Genel Kurul Çaðrý Dokümaný
EK: 3 Temapol Genel Kurul Gündem.pdf - Diðer Genel Kurul Çaðrý Dokümaný
EK: 4 Esas Sözleþme Tadil.pdf - Esas Sözleþme Tadil Metni
Ek Açýklamalar
Þirketimiz 10.03.2021 tarih ve 2021/04 nolu Yönetim Kurulu Kararý ile 2020 yýlý çalýþmalarýný incelemek ve aþaðýda yazýlý gündem konularýný görüþüp karara baðlamak üzere Olaðan Genel Kurul Toplantýsýný 08.04.2021 Perþembe günü saat 11:00'de, "KAYSERÝ TÝCARET ODASI Toplantý Salonu, Alsancak Mahallesi Kocasinan Bulvarý No:167 38110 Kocasinan / KAYSERÝ" adresinde yapacaktýr.
2020 Faaliyet Yýlýna ait Finansal Tablolar, Baðýmsýz Denetleme Kuruluþu Güncel Baðýmsýz Denetim Danýþmanlýk Ve YMM A.Þ.'nin Baðýmsýz Denetim Raporu, Kar Daðýtýmýna iliþkin teklif ile Faaliyet Raporu ve ekinde Kurumsal Yönetim ilkeleri Uyum Raporunu içeren Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve aþaðýdaki gündem maddeleri ile Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemelerine uyum için gerekli açýklamalarý içeren Bilgilendirme Notu toplantýdan üç hafta önce kanuni süresi içinde Þirket Merkezi'nde, www.temapol.com.tr adresindeki Þirket kurumsal internet sitesinde ve Merkezi Kayýt Kuruluþu'nun ve Elektronik Genel Kurul sisteminde Sayýn Pay Sahiplerinin incelemelerine hazýr bulundurulacaktýr.
Toplantýya bizzat iþtirak edemeyecek ortaklarýmýzýn, Elektronik Genel Kurul Sistemi üzerinden elektronik yöntemle katýlacak pay sahiplerinin hak ve yükümlülükleri saklý olmak kaydýyla, vekaletnamelerini iliþikteki örneðe uygun olarak düzenlemeleri veya vekaletname formu örneðini www.temapol.com.tr adresindeki Þirketimizin kurumsal internet sitesinden temin etmeleri ve bu doðrultuda 24.12.2013 tarih ve 28861 sayýlý Resmi Gazete'de yayýmlanarak yürürlüðe giren II-30.1 sayýlý "Vekaleten Oy Kullanýlmasý ve Çaðrý Yoluyla Vekalet Toplanmasý Tebliði"nde öngörülen hususlarý da yerine getirerek, imzasý noterce onaylanmýþ vekaletnamelerini Þirkete ibraz etmeleri gerekmektedir. Elektronik Genel Kurul Sistemi üzerinden elektronik yöntemle atanmýþ olan vekilin bir vekalet belgesi ibrazý gerekli deðildir. Söz konusu Teblið'de zorunlu tutulan ve ekte yer alan vekaletname örneðine uygun olmayan vekaletnameler, hukuki sorumluluðumuz nedeniyle kesinlikle kabul edilmeyecektir. Elektronik Genel Kurul Sistemi ile oy kullanacak Pay Sahiplerimizin, Anonim Þirketlerde Elektronik Ortamda Yapýlacak Genel Kurullara Ýliþkin Yönetmelik hükümlerine uygun olarak uygulama yapabilmeleri için Merkezi Kayýt Kuruluþu'ndan, Þirketimizin www.temapol.com.tr adresindeki kurumsal internet sitesinden veya Þirket Merkezimizden (Tel:0 352 321 20 66) bilgi edinmeleri rica olunur. 6102 sayýlý Yeni Türk Ticaret Kanunu'nun 415 inci maddesinin 4 üncü fýkrasý ve Sermaye Piyasasý Kanunu'nun 30 uncu maddesinin 1 inci fýkrasý uyarýnca, genel kurula katýlma ve oy kullanma hakký, pay senetlerinin depo edilmesi þartýna baðlý deðildir. Bu çerçevede, pay sahiplerimizin Genel Kurul Toplantýsý'na katýlmak istemeleri durumunda, paylarýný bloke etmelerine gerek bulunmamaktadýr. Olaðan Genel Kurul Toplantýsýnda Gündem Maddelerinin oylanmasýna iliþkin elektronik yöntemle oy kullanma hükümleri saklý olmak kaydýyla, el kaldýrma usulü ile açýk oylama yöntemi kullanýlacaktýr. Sermaye Piyasasý Kanunu uyarýnca nama yazýlý olup borsada iþlem gören paylar için Pay Sahiplerine ayrýca taahhütlü mektupla bildirim yapýlmayacaktýr.
Sayýn Pay Sahiplerinin bilgilerine arz olunur.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/916970
BIST
(10/03/2021 - 18:54:31)

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri