Son 2 gün parasýný bölüp tabandan hisse alma cesaretini gösterenlerin para kazanma zamaný bugun baþlýyor piyasada :-)
Son 2 gün parasýný bölüp tabandan hisse alma cesaretini gösterenlerin para kazanma zamaný bugun baþlýyor piyasada :-)
8,02 dolar damat gelýyor yanarýz ki ne yanarýz
Kötü olur o senaryo
bank of tahtaya döndü brut sonrasý iyi oldu, aramýzda býr mesele varda :-)
ýþýklar plastik tavan olmuþ...umarým tmpol de çýkýþa geçer...
plastik sektörünün hammaddesi son 3-4 ayda %50 den fazla arttý..sektörün içinde olan bazý yatýrýmcýlar da plastik sektörünün ihracat ürünlerine dolar bazýnda %30-40 zamlar yapýldýðýný söylüyor...bu durum tmpolün ilk çeyrekte iyi bir bilanço yollayacaðýný iþaret ediyor...hammadde artýþý stok karý yazýlmasýna neden olur...tmpolün 27 milyonluk stoðu vardý...
kýsacasý hem tmpol hem de plastik sektöründeki diðer þirketler iyi bir bilanço yollayacaklarýný tahmin ediyorum..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
tmpol son çeyrekte rekor ciro yapmýþ ( 44 milyon tl ) sektörü çok canlý dolayýsý ile bu ciro artýþý ile birlikte karlýlýðýn da artmasýný bekliyorum...ilk çeyrek kar beklentim 5 milyon tl dir...bakalým bilanço nasýl gelir ??
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri