Akrilik sheet alýyoruz, rakiplerimiz de satýn alýyor temapolden, mobilya sektörüyüz. Yaz aylarý sipariþlerimiz zayýftý ama 3. Çeyrek ve içinde bulunduðumuz 4. Çeyrek bizim talepler güçlü. Diðer ürün gamlari için durumu bilemeyecegim maalesef.
M2003J15SC cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Teþekkürler bilgi için otomotivde büyük sipariþler var diyorlar özellikle elektrikli araçlarda aðýr olan batarya otomotiv üreticilerini plastik kullanmaya itmiþ ve temapol kalitesi yüksek plastik levha olarak katký saðlýyor üreticilere diðer mobilya,inþaat,medikal …vs iþleri ve yeni girilen ürünleri ilersi için düþünemiyorum tek korkum yönetim zaafiyeti ilk büyük harekette iyi mal sattýlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Güven tazelemeleri lazým geri alým açýklamasý yapýlabilirdi çok yüksek maliyetli kimseler var bý iþ anlaþmasý haberi vs de gelebilirdi gelmedi ben iyi niyetli bulmuyorum böyle birþey yapsalar yaþanacak hacimle birlikte en azýndan insanlara çýkma þansý tanýyacak fiyatlara gelebilirdi ralliyi izlemekle kaldý yatýrýmcýlar 25 nere 13 nere... Alternatif maliyetinden bahsetmiyorum bile... Ytd....
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
''dokuz ayrý kadýnla iliþkiye girerek, bir ayda çocuk sahibi olamazsýnýz''
''yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðilidir.Acemi lafýyla iþ yapmayýn''
Sent from my iPhone using Tapatalk
tmpol ile þu aralar herkim spek ilgileniyorsa, iþi gerçekten saðlam tutuyor.Speklerle aram pek iyi olmasada çoðunu ýq düþkünü olarak görsemde bu spek ovgüyü hakketti.Elimdeki diðer hissede ve diðer benzeri grafiksel ozellikleri gosteren birçok hissede sabah açýlýþta boþluk oluþtu.Ama tmpolde oluþmadý.Benim için onemli bir kriter.
Kiþisel düþüncem olup yatýrým onerisi deðildir.Bu iþi erbaplarýna býrakmak lazým.
Severim muhabbeti.
Yer Ýmleri