Teþekkürler üstat
Teþekkürler üstat
Þimdi benim maliyet0,32 görünüyor deðer tahtada 0 ne nasýl olacak bilen varmý?
Hala bir umut bekleyenler var. Süreci bilen tecrübeli arkadaþlar bilgi verirse sevinirim.
Neden hisseyi aldýðýma gelince ben Atatürk hava limanýnda demiþ alüminyumda çalýþtým. Tanýdýðým en mükemmel özel sektör firmasýydý. Ahde vefa diye 1000 lot aldým.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Borsa Ýstanbul, iþlem sýrasý kapanan tahtalarda maðdur olan yatýrýmcýlarý, piyasaya yeniden kazandýrmak için önemli bir adým atmaya hazýrlanýyor-Sabah
Borsa Ýstanbul, iþlem sýrasý kapanan tahtalarda maðdur olan
yatýrýmcýlarý, piyasaya yeniden kazandýrmak için önemli bir adým
atmaya hazýrlanýyor.
Sabah'ýn haberine göre, Borsa Ýstanbul Yönetim Kurulu Baþkaný
Himmet Karadað, maðdur yatýrýmcýlarý tekrar borsaya çekebilecek bir
formül üzerinde çalýþtýklarýný söyledi. Bu uygulamanýn ilk etapta
Çukurova Elektrik ve Kepez maðdurlarýna uygulanmasý bekleniyor.
Haberin tam metni:
http://www.sabah.com.tr/ekonomi/2017...-cozum-mujdesi
Foreks Haber Merkezi ( [email protected] )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(07/04/2017 - 07:17:51)
Ben paramý kaybettikten sonra indirim olsa ne olur olmasa ne olur.
Nasýl maðduriyet giderecekler? Maliyetlerimizi geri ödesinler o zaman.
Sen zamanýnda yatýrýmcýyý koruyup kollama soyuþmasýna ýþýk tut þimdi gel bu açýklamayý yap. Aklýmýzla dalga geçmesinler.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
BORSADAKI KAPALI HÝSSELER HAKKINDA HERHANGÝ BÝR GÝRÝÞÝM OLACAK MI? BEN ZAMANINDA RANLO VE FENIÞ HÝSSELERÝNDEN ALDIM. PARAMI YASTIK ALTINA KOYMADIM VE BU HISSELERDEN ALDIM. ACABA DEVLETIMIZ BU OLAYLARA KARÞI BÝR ÖNLEM ALACAK MI? BU HISSELER ÝLE ÝLGÝLÝ HERHANGÝ BIR DUZENLEME OLACAK MI?
DÝYE SORDUM GELEN CEVAP YAZISI
Ýlgi: 30.03.2017 Tarihli Baþvurunuz
Ýlgide kayýtlý baþvurunuzda yatýrýmcýsý olduðunuz Ran Lojistik Hizmetleri A.Þ. (Ran Lojistik) ve Feniþ Alüminyum Sanayi ve Ticaret A.Þ. (Feniþ) paylarýnýn borsadaki iþlem sýralarýnýn kapatýldýðý belirtilerek, söz konusu paylara iliþkin herhangi bir düzenleme yapýlýp yapýlmayacaðýna dair bilgi talep edilmektedir. Öncelikle belirtmek gerekir ki, mevcut durum itibariyle iþlem sýrasý kapatýlan paylardan kaynaklanan zararlarla ilgili olarak sermaye piyasasý mevzuatýnda tazmine iliþkin herhangi bir düzenleme bulunmamakla birlikte, halka açýk ortaklýklarýn paylarýnýn Borsa Ýstanbul A.Þ.'nin (Borsa) hangi pazarýnda iþlem göreceðine ve bu paylarýn Borsa kotundan çýkarýlmasýna iliþkin takdir yetkisi Kotasyon Yönergesi uyarýnca Borsa Yönetim Kurulu'na aittir. Bununla birlikte, bilindiði üzere paylarý Borsa'da iþlem gören halka açýk anonim þirketlerin borsa performanslarý ve pay fiyatlarý, þirketin ve þirketin içinde bulunduðu sektörün durumu, þirketin finansal verileri, genel makroekonomik koþullar ve söz konusu paylara yönelik arz-talebe göre serbest piyasa koþullarýnda belirlenmekte olup, Kurulumuz tarafýndan Borsa'da iþlem gören paylarýn fiyatlarýna herhangi bir müdahalede bulunulmasý söz konusu deðildir. Diðer taraftan, olaðanüstü fiyat ve miktar hareketlerinin, pay fiyatýna kasýtlý bir müdahalenin veya piyasanýn iþleyiþini bozucu uygulamalarýn tespiti halinde, sorumlular hakkýnda 6362 sayýlý Sermaye Piyasasý Kanunu hükümleri çerçevesinde gerekli iþlemler yapýlmaktadýr.
Bilgi edinilmesi rica olunur.
Cefaks hocam son bir aylýk üç aylýk takaslarý alan ve satanlarý atabalirmisiniz þimdiden teþekkür ederim. Ýyi akþamlar
Pd/dd = 1,71 tl....
borsa dýþýndan harýl harýl alým yapan ACAR, ATAONLÝNE ve ÝS YATIRIM ' a sesleniyorum. 38.000 lotu nominal deðerinde altýndan 0.85 kuruþtan satýyorum ciddi alýcýlar iletiþime geçebilir mi...?
Son düzenleme : MMCAS; 20-04-2017 saat: 13:04.
Yer Ýmleri