yönetim kurulu toplantýlarý ayýn 15inde mi yapýlýyor þirketlerde bilgisi olan varmý?
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Bir perþembe günü seans kapanacak ve.......,
Kartonsan Esas Sözleþme:
Yönetim Kurulu Toplantýlarý
Madde: 11- Yönetim Kurulu ayda en az bir defa olmak üzere, görevlerini etkin olarak yerine
getirebileceði sýklýkta toplanýr. Yönetim Kurulu Baþkaný, diðer yönetim kurulu üyeleri ve icra komitesi
baþkaný ile görüþerek yönetim kurulu toplantýlarýnýn gündemini belirler. Toplantýlar Þirket merkezinde
yapýlýr. Ancak Yönetim Kurulu kararý ile toplantýlarýn Þirket merkezi dýþýnda baþka bir yerde veya
uzaktan eriþim saðlayan her türlü teknolojik yöntemle de yapýlmasý mümkündür. Yönetim Kurulunda
her üyenin bir oy hakký bulunur. Yönetim Kurulu üye tam sayýsýnýn çoðunluðu ile toplanýr ve toplantýda
bulunan üyelerin çoðunluðu ile karar alýr.
Deniz dibinden inci çýkarmak isteyen; vurgun yemeyi göze almalý..
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Çin'de yabancý sermaye miktarý yüzde 11.8 oranýnda arttý
Çin Ticaret Bakanlýðý, fiilen deðerlendirilen yabancý yatýrýmlarýn nisan ayýnda yüzde 11,8 oranýnda artarak 70 milyar 360 yuaný bulduðunu açýkladý. Ticaret Bakanlýðý Sözcüsü Gao Feng, bugün düzenlenen basýn toplantýsýnda, ülke genelinde deðerlendirilen yabancý yatýrýmlarýn ocak-nisan aylarýnda yeni koronavirüsten (Covid-19) kaynaklý salgýnýn etkisiyle geçen yýlýn ayýný dönemine göre yüzde 6,1 düþerek 286 milyar 550 milyon yuana gerilediðini söyledi.
Sözcü, Çin hükümetinin yabancý yatýrýmlarda istikrarýn korunmasý için bu yýldan itibaren bir dizi tedbiri hayata geçirerek, bazý kritik yabancý yatýrým projelerine imza attýðýný belirtti.
Hâlihazýrda dünyanýn salgýnýn getirdiði sýnamalarda baþ etmekte olduðunu hatýrlatan Gao, doðrudan dýþ yatýrýmlarda dünya çapýnda durgunluk görüldüðünü ifade etti. Dolayýsýyla bu yýl yabancý yatýrým çekme durumunun karmaþýk olduðunu anlatan Çinli sözcü, dýþ ticaret faaliyetleri ve yabancý yatýrýmlarda istikrarýn korunmasý hususunda da ciddi bir baskýnýn mevcut olduðunu sözlerine ekledi.
Çin Uluslararasý Radyosu
Bilançoda uzatmalarý da oynamak isteyen firmalar,
18 Mayýs 20 de son günü olan VUK Gelir tablosunu Kap a bildiriyor..
Bilançolar daha önce geldiði için ara dönem bu tablolar önemini yitirmekteydi..
Bir çok iþ yeri belli aralarla da olsa durdurma kararý aldý,
Bu türler için bilanço uzatma kararý anlaþýlýr bir þey...
Ama, 3 vardiya 24 saat çalýþýp da zamanýnda hazýrlanamayan bilançoyu anlayamam..
VUK gelir tablosunun akibeti ne olacak, yollanacak mý..
Hakem belki ona da uzatma gösterir..
Kim bilir...
Uzatmanýn son günü 9 Haziran...
Dönem bitmiþ neyi yolluyorsun artýk..
Deniz dibinden inci çýkarmak isteyen; vurgun yemeyi göze almalý..
Son düzenleme : Filozof; 15-05-2020 saat: 14:38.
Yer Ýmleri