nasýl da vermiþtik deðil mi 3 lira temettü onun hizmet dökümü
KAP: KARTN [ ] KARTONSAN KARTON SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ. Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/845908
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...72318abd0b5179
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...72318abd1b517a
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...72318abd3d517b
Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin BildirimÖzet Bilgi 05.05.2020 Tarihinde Yapýlan Olaðan Genel Kurul Toplantýsýnda Alýnan Kararlar, 20.05.2020 tarihinde Ýstanbul Ticaret Sicil Memurluðunca Tescil Edilmiþtir.
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? Evet
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? Hayýr
Genel Kurul Çaðrýsý
Genel Kurul Tipi Olaðan Genel Kurul
Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi 01.01.2019
Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi 31.12.2019
Karar Tarihi 26.03.2020
Genel Kurul Tarihi 05.05.2020
Genel Kurul Saati 10:30
GK'na Katýlým Ýçin Pay Sahibi Olunmasý Gereken Son Tarih 04.05.2020
Ülke Türkiye
Þehir ÝSTANBUL
Ýlçe BEÞÝKTAÞ
Adres Prof. Dr. Bülent Tarcan Caddesi Engin Pak Ýþ Merkezi No:5 Gayrettepe/Beþiktaþ/Ýstanbul/Türkiye
Gündem Maddeleri
1 - Açýlýþ ve Toplantý Baþkanlýðýnýn Teþekkülü.
2 - 2019 Faaliyet Yýlýna Ýliþkin Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun Okunmasý, Görüþülmesi.
3 - 2019 Faaliyet Yýlýna Ýliþkin Baðýmsýz Dýþ Denetleme Kuruluþu Raporunun Okunmasý, Görüþülmesi.
4 - 2019 Yýlý Bilanço ve Gelir Tablosunun Okunmasý, Görüþülmesi ve Onaylanmasý.
5 - Yönetim Kurulu Üyelerinin Þirketin 2019 Yýlý Faaliyetlerinden Dolayý Ýbra Edilmeleri.
6 - Yýl Ýçerisinde Yapýlan Baðýþlar Hakkýnda Bilgi Verilmesi ve 2020 yýlýnda yapýlacak baðýþlar için üst sýnýr belirlenmesi.
7 - Yönetim Kurulunun 2019 Yýlý Kar Daðýtým Önerisinin Okunmasý, Öneri Üzerinde Varsa Deðiþiklik Tekliflerinin Görüþülmesi, Onaylanmasý veya Deðiþtirilecek Þekilde Kabulü veya Reddi.
8 - Yönetim Kurulu Üyeleri Ücretlerinin Tespiti.
9 - Sermaye Piyasasý Kurulu'nun Kurumsal Yönetim Ýlkeleri Gereðince Þirket Yönetim Kuruluna Ýkisi Baðýmsýz Üye Olmak Üzere Yönetim Kurulu Üyelerinin Seçimi ve Onaylanmasý.
10 - Yönetim Kurulu Üyelerinin ve Üst Düzey Yöneticilerin Ücretlendirme Esaslarý Hakkýnda Genel Kurulun Bilgilendirilmesi
11 - Þirketin 2020 Yýlý Mali Tablo ve Raporlarýnýn 6362 Sayýlý Sermaye Piyasasý Kanunu Uyarýnca Denetimi Ýçin Yönetim Kurulu Tarafýndan Seçilmiþ Bulunan Baðýmsýz Denetleme Kuruluþu ve 6102 sayýlý Türk Ticaret Kanunu kapsamýnda Baðýmsýz Denetçi olarak Seçilmesinin Genel Kurulun Onayýna Sunulmasý.
12 - Yönetim Hâkimiyetini Elinde Bulunduran Pay Sahiplerinin, Yönetim Kurulu Üyelerinin, Üst Düzey Yöneticilerin, Bunlarýn Eþ ve Ýkinci Dereceye Kadar Kan Ve Sýhri Yakýnlarýnýn, Þirket veya Baðlý Ortaklýklarý Ýle Çýkar Çatýþmasýna Neden Olabilecek Nitelikte Ýþlem Yapabilmesi ve Rekabet Edebilmesi Hususlarý Ýle Ýlgili Sermaye Piyasasý Mevzuatý ve Türk Ticaret Kanununun 395. ve 396. Maddeleri Uyarýnca Genel Kurulun Bilgilendirilmesi ve Söz Konusu Ýþlemlere Ýzin Verilmesi Hususunun Genel Kurulun Onayýna Sunulmasý.
13 - Sermaye Piyasasý Kurulu Ýle T.C Ticaret Bakanlýðý Ýzin ve Onayýndan Geçen, Þirket Esas Sözleþmesinin 6'ncý Maddesinin Tadiline Ýliþkin Tasarýnýn Görüþülmesi, Kabulü Veya Reddi.
14 - Dilek ve görüþler.
Gündemde Yer Alan Hak Kullaným Süreçleri
Kar Payý Daðýtým
Kayýtlý Sermaye Tavaný
Genel Kurul Sonuçlarý
Genel Kurul Yapýldý mý? Evet
Genel Kurul Sonuçlarý 1- Yönetim Kurulu üye seçimleri yapýlmýþtýr. 1 Yýl süreyle görev yapmak üzere; Ünal Bozkurt, Hatice Canan Pak Ýmregün, Mehmet Ýmregün,Aslý Balkýr, Sinan Ercan Gülçur, Babür Gökçek, Ýlker Cengiz, Süleyman Kaya ve Haluk Ýber Yönetim Kurulu Üyeliklerine ve Süleyman Kadri Mirze ile Ahmet Göksel Yücel Baðýmsýz Yönetim kurulu Üyeliklerine seçilmiþlerdir.
2- 17 Nisan 2020 Tarihli 31102 Sayýlý Resmi Gazetede yayýnlanan "Yeni Koronavirüs (Covýd-19) Salgýnýnýn Ekonomik Ve Sosyal Hayata Etkilerinin Azaltýlmasý Hakkýnda Kanun Ýle Bazý Kanunlarda Deðiþiklik Yapýlmasýna Dair Kanun'un" 12 maddesi ile 13/1/2011 tarihli ve 6102 sayýlý Türk Ticaret Kanununa geçici madde 13 hükmü gereðince Yönetim Kurulunun kar daðýtým teklifi, toplam brüt kar daðýtýmýnýn dönem net karýna oranýnýn % 25 i geçmeyecek þekilde deðiþtirilerek kabul edilmiþ ve kar daðýtýmýnýn 08.05.2020 tarihinde yapýlmasýna karar verilmiþtir. Genel kurul tarafýndan kabul edilen kar daðýtým önerisi genel kurul tutanaðýna eklenmiþtir.
3-Güreli Yeminli Mali Müþavirlik ve Baðýmsýz Denetim Hizmetleri A.Þ. 01.01.2020-31.12.2020 dönemi için Baðýmsýz Denetim Þirketi ve Baðýmsýz Denetçi olarak onaylanmýþtýr.
4- 2020 yýlýnda yapýlacak baðýþ ve yardýmlarýn üst sýnýrý 750.000 TL olarak belirlenmiþtir.
5- Yönetim Kurulu Üyeleri ayrý ayrý Ýbra edilmiþlerdir.
6- Sermaye Piyasasý Kurulu Ýle T.C Ticaret Bakanlýðý Ýzin ve Onayýndan Geçen, Þirket Esas Sözleþmesinin 6'ncý Maddesinin Tadiline Ýliþkin Tasarý genel kurul tarafýndan kabul edilmiþtir.
Hak Kullaným Süreçleri Ýle Ýlgili Alýnan Kararlar
Kar Payý Daðýtým Görüþüldü
Kayýtlý Sermaye Tavaný Kabul edildi
Genel Kurul Kararlarý Tescili
Genel Kurul Kararlarý Tescil Edildi mi? Evet
Tescil Tarihi 20.05.2020
Genel Kurul Sonuç Dökümanlarý
EK: 1 KARTONSAN 05052020 TARÝHLÝ GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAÐI.pdf - Tutanak
EK: 2 KARTONSAN 05052020 TARÝHLÝ GENEL KURUL KATILIM CETVELÝ.pdf - Hazýr Bulunanlar Listesi
EK: 3 SPK ve Ticaret Bakanlýðý Onaylý Kartonsan Esas Sözleþme 6 ýncý Madde Tadil Tasarýsý.pdf - Diðer Genel Kurul Sonuç Dokümaný
Ek Açýklamalar
Þirketimiz Yönetim Kurulunun 27.02.2020 Tarih ve YK/2020-05 Sayýlý toplantýsýnda;
1) Þirketimizin 2019 yýlý faaliyetlerine iliþkin Olaðan Genel Kurul Toplantýsýnýn, aþaðýda yazýlý gündem maddelerini görüþmek üzere, 30.03.2020 Pazartesi günü Saat: 10:30 'da POINT HOTEL BARBAROS, Esentepe Yýldýz Posta Caddesi No:29 ÞÝÞLÝ-ÝSTANBUL/TÜRKÝYE adresinde yapýlmasýna, Gümrük ve Ticaret Bakanlýðý, Ýl Ticaret Müdürlüðünden Bakanlýk Temsilcisi talebinde bulunulmasýna ve Bakanlýk Temsilcisinin gözetiminde yapýlmasýna ve toplantýya iliþkin gerekli prosedürler ile Sermaye Piyasasý mevzuatý ve Ticaret Kanunu hükümleri uyarýnca yapýlmasý gereken ilan ve bildirimlerin yerine getirilmesi amacýyla Genel Müdürlüðün yetkilendirilmesine,
2) Yönetim Kurulumuzun Kar Daðýtým Önerisi Ýle Ýlgili olarak; Þirketimizin 2019 yýlý dönem karýndan karar ekinde yer alan kar daðýtým önerisinde belirtilen tutarlarda 03.04.2020 tarihinde nakit brüt temettü daðýtýlmasýna, söz konusu kar daðýtým önerisinin 30.03.2020 tarihinde yapýlacak olan Olaðan Genel Kurul'a sunulmasýna,
3) Kurumsal Yönetim Komitesinin Sermaye Piyasasý Kurulunun Kurumsal Yönetim Ýlkeleri çerçevesinde belirleyerek Yönetim Kuruluna sunduðu "Baðýmsýz Yönetim Kurulu Üye Aday listesi" görüþülmüþtür. Buna göre Sermaye Piyasasý mevzuatý çerçevesinde Baðýmsýz Yönetim Kurulu Üyeliðine aday olan; Prof. Dr. Ahmet Göksel Yücel (TC kimlik No: 11881339790) ile Dr. Süleyman Kadri Mirze' nin (TC Kimlik No: 13277468558) adaylýklarýnýn kamuya açýklanmasýna,
4) Denetim Komitesinin Baðýmsýz Denetim Þirketi ile ilgili hazýrladýðý rapor incelendi. Sermaye Piyasasý mevzuatý uyarýnca ve 6102 Sayýlý Türk Ticaret Kanununu çerçevesinde Baðýmsýz Denetçi ve Baðýmsýz Denetim Þirketi olarak, Denetim Komitemizin ön onayýndan geçen Güreli Yeminli Mali Müþavirlik ve Baðýmsýz Denetim Hizmetleri A.Þ.' nin 01.01.2020 - 31.12.2020 dönemini kapsayan 1 yýllýk süre için Baðýmsýz Denetim Þirketi (Baðýmsýz Denetçi) olarak seçilmesine ve yapýlacak Genel Kurul onayýna sunulmasýna, oy birliði ile karar verilmiþtir.
Þirketimiz Yönetim Kurulu'nun 26.03.2020 Tarih ve YK/2020-09 Sayýlý toplantýsýnda;
30.03.2020 Pazartesi günü Saat: 10:30 'da POINT HOTEL BARBAROS, Esentepe Yýldýz Posta Caddesi No:29 ÞÝÞLÝ-ÝSTANBUL/TÜRKÝYE adresinde yapýlmasý Planlanan 2019 Faaliyet yýlýna iliþkin Genel Kurul toplantýsýnýn, (POINT HOTEL yönetiminin þirketimizle yapýlan anlaþmayý tek taraflý bozarak COVÝD-19 salgýn tedbirleri kapsamýnda yer tahsisinden vazgeçmesi neticesinde) 05.05.2020 tarihine ertelenmesine karar verilmiþtir.
Bu kapsamda;
a) 30.03.2020 tarihinde yapýlmasý planlanan 2019 Faaliyet yýlýna iliþkin Genel Kurul Toplantýsýnýn 05.05.2020 Salý günü Saat:10:30 tarihine ertelenmesine,
b) Ertelenen Genel kurul toplantýsýnýn þirketimizin ayný zamanda merkez adresi olan "Prof. Dr. Bülent Tarcan Caddesi Engin Pak Ýþ Merkezi No:5 Gayrettepe/Beþiktaþ/Ýstanbul/Türkiye" adresinde yapýlarak, daha önce ilan edilen önceki toplantý yerinin deðiþtirilmesine,
c) Genel Kurula teklif edilecek kar daðýtým tarihinin 08.05.2020 olarak tadil edilmesine,
oy birliði ile karar verilmiþtir.
05.05.2020 Tarihli Olaðan Genel Kurul Toplantýsý
Kartonsan Karton Sanayi ve Ticaret A.Þ'nin Ertelenen 2019 Faaliyet yýlýna ait Olaðan Genel Kurul Toplantýsý 05 Mayýs 2020 Salý günü saat:10:30'da Prof. Dr. Bülent Tarcan Cad. Engin Pak Ýþ Merkezi No:5 Gayrettepe/Beþiktaþ/Ýstanbul/TÜRKÝYE adresinde yapýlmýþtýr.
05.05.2020 Tarihli Olaðan Genel Kurul Toplantýsýna Alýnan Kararlarýn Tescili
Þirketimizin 05.05.2020 Tarihli Olaðan Genel Kurul toplantýsýnda alýnan tescile tabi kararlar, Ýstanbul Ticaret Sicil Memurluðu'nca 20.05.2020 tarihinde tescil edilmiþtir.
Yukarýdaki açýklamalarýmýzýn, Sermaye Piyasasý Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliðinde yer alan esaslara uygun olduðunu, bu konuda/konularda tarafýmýza ulaþan bilgileri tam olarak yansýttýðýný, bilgilerin defter, kayýt ve belgelerimize uygun olduðunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doðru olarak elde etmek için gerekli tüm çabalarý gösterdiðimizi ve yapýlan bu açýklamalardan sorumlu olduðumuzu beyan ederiz.
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Yer Ýmleri