yahu arkadaþ alýcýlar kapýda yatmýyormuydu
ne oldu buna
ekmeði bile kuþe kartona sarýp sarýp veriyorduk ya
vay emenuke vay..
ha ha ha ha ha !
Dürüst yönetim þeffaf þirket BÝST böyle þirketlerle mi yabancý bekliyor!Ýþçilere verilen 1 000 er lira hariç her kuruþ boðazlarýnda!Don sütyen satsan bu ciroyu beþe katlardýn![]()
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Valla sahsima 300 lerden beei tutuyorum..trade amacli 500 lere yaklastikca portfoyun bir kismiyla sat al yapiyorum..patron tezgah yapiyorsa oyunu kuralina gore oynayacaksin..440-500 de fena bir trade bandi degil..haa arada bdsz olur ekmegini yersin..her tahtanin bir oyun kurali mavcuttur..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yok efendim 7/24 çalýþýyormuþ, yok ambalaj sektörünü krizi pas geçmiþ miþ, yok iþler o kadar iyiymiþ ki iþçilere 1000 er lira sýcak saymýþ mýþ, cart mýþ curt muþ......Boþ kardeþim boþ bu adamlar en sonunda hýrsýzlýðada baþladýlar. Ulan dandik ambalaj þirketleri bile senden fazla kar etmiþ be, dua edelim de yarýn taban olmasýn mikrop hisse. Beklentiyi çok yüksek tuttular zira![]()
Bence bilançolarý sadece net kar ile deðerlendirmemek gerek.
Yer Ýmleri