Bence sorun asabi arkadaþlarda deðil
O arkadaþlarýn durumunu duygu düþüncesini
Kavrayamamýþ arkadaþlarda
Bence sorun asabi arkadaþlarda deðil
O arkadaþlarýn durumunu duygu düþüncesini
Kavrayamamýþ arkadaþlarda
Hepimize cevabýný þirket 2.ç bilançosunda verecek eðer beklentiyi karþýlarsa, ben gibi yeni hissedarlar kazanýr ve eskilerde kazanýr ama eski arkadaþlar haklý çýkarda þirket karý hiç ederse hep beraber zarar ederiz ..
Zaman bize cevaplarý verecek o yüzden kýrýcý sözlerden kaçýnalým amaç para kazanmak baþka bir þey için burda deðiliz herhalde..
Allah mahçup etmesin inþallah bizi hedefimize ulaþým bir an önce..
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne öneriyorsunuz o zaman..ne yapalim simdi el ele verip insafli patron duasina mi cikalim[emoji4]burada 2 parametre var ya bdsz e kadar belirsiz sure bekleyeceksin ya da onumuzdeki iyi gelen bilancolara bet edeceksin..al-sat veya sat-al yapmaya calisacaksin 430-500 bandinda..yoksa hisse normal bandi icinde hareket ediyor..band disina cikarsa ekstra degerlendirilir..bu arada o arkadas bize laf ediyor biz savunmadayiz..yanlis anlamayin lutfen
Sent from my iPhone using Tapatalk
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Þöyle bir soru sorayým biz gekap beyannamesi verecekmiyiz yoksa muaf mýyýz bu yýl baþladý biliyorsunuz. ...
Þöyle bir muaf maddesi var ama
...Tekrar kullanýma alýnan ürünler, zati ihtiyaç kapsamýndaki ürünler, imha edilerek tasfiye edilecek gümrüklü ürün ve eþyalar ile ihraç edilen ürünleri kapsamaz
Kimseden ses yok yukarda ki sorularý tartýþalým bize faydasý olur. Patrona söv söv nereye kadar. Ben þirkete yazdým iki soru yolladým biri eski ama hala cevap gelmedi.
Arkadaþým samimi soruyorum bu kaðýtta yeni misin yani Bilgin var mý daha önce takip ettin mi
Yer Ýmleri